Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaOna90

Czy dziewczyna o wzroscie 159 pasuje do chlopaka owzroscie189?

Polecane posty

Gość zrozpaczonaOna90

Czy smiesznie to wyglada, jesli miedzy chlopakiem,a dziewczyna jest az 30 cm roznicy w wzroscie? Umowilibyscie sie z taka niska/takim wysokim?

Gość fdsfds
nie pasuje .. Do takiego co ma 189 cm pasuje dziewczyna ktora ma 176 cm wzrostu .

Gość Fanka Linkin Park!!!
I co z tego, że dziewczyna jest niższa o 30 cm? Zakładasz szpilki z 10 cm obcasem i już jest tylko 20 cm! ;D Wzrost nie ma znaczenia :)

Gość esia dosa
ja mam 158 i chodziłam z chłopakiem 193 cm ! i miałam też drugiego o takim samym wzroście miałam chłopaka 188 !!! więc widzisz :)

Gość ja pani wasza
nie

Gość zrozpaczonaOna90
widzisz niby nie ma ale niektorzy mowia ze to glupio wyglada

Gość Złota_Lilia90
Najważniejsze jest uczucie, ale jednak muszę stwierdzić, że głupio to wygląda, jak ojciec z córką.

Gość zwid na ciesnie
idealnie. taka laska to jak małpka dla takiego faceta, ale tak pasuje :) wmawiajcie to sobie :) ja mam 185 cm i jak widze kurduplice do 160 cm to mysle tylko o bzykaniu ich i licze na ciasne cipki...ale wolałbym na partnerke taką co ma ze 170cm bo nie oszukujcie sie karlice ale obcasów nie nosicie 24h na dobe

Ja mam równo 159 cm, a mój narzeczony 190 i jak dla mnie jest akurat. Umawiałam się kiedyś z gościem który miał 203 cm wzrostu i to już było stanowczo za dużo.

Gość glupie pytania...
a przystojny wysportowany chlopak pasuje do np puszystej? albo czy bogata osoba pasuje do biednej? czy blondynka pasuje do bruneta?:classic_cool:

Gość zrozpaczonaOna90
no czyli jedni mowia, ze nie ma znaczenia a inni ze ma i co tu tak naprawde sadzic.....

Gość w.zasadzie.niegroźna
im facet wyższy, tym niższe kobiety lubi:) ja bym miała osobiście problem, gdyby było odwrotnie, chociaż moja Mama była od Taty wyższa kilka centymetrów, a byli bardzo szczęśliwym małżeństwem:)

Gość taka prawda....
jedni mówia ze pasuja a drudzy ze nie a ty jestes taka biedna i glupiutka ze nic nie mowisz tylko czekasz az ci inni powiedza:(

Gość posco
no właśnie jest chujowo. bo jednak jest za wysoka żeby robić loda na stojąco a jak uklęknie to będzie za niska. ale tak to życzę szczęścia 🖐️

Gość zrozpaczonaOna90
bo chodzi o to ze ja mam 159 i kolega mojego brata ma 189 i wogole sie kuplujemy ale teraz wydaje mi sie, ze jakos sie zblizylismy do siebie, a moj brat mowi, ze jestem kurduplem

Gość tg5yh6u76y5gt4r3
"Im facet wyższy, tym niższe kobiety lubi" - nieprawda. Mój obecny facet ma 192 cm, ja mam zaś 172 i jestem najniższą kobietą, z jaką się umawiał ;) Twierdzi, że mając u boku dziewczynę, która mieści się mu pod pachą, czuje się jak w towarzystwie własnej córki (której nie ma :P), zresztą podobają mu się wysokie. Namawia mnie na szpili etc. Nie jest więc to regułą :)

Gość zrozpaczonaOna90
czyli brat ma racje to nie ma sensu, wszyscy by sie nabijali, a ja i tak nie lubie chodzic w szpilkach za bardzo

Gość zrozpaczonaOna90
chcialabym miec 170cm wzrostu

Gość kjxhsiuwheiuduygruy
ja mam 154;P a moj ma 180cos

Gość tg5yh6u76y5gt4r3
Zrozpaczona Ona, olej to. Wzrost nie jest czynnikiem wg którego powinno się dobierać znajomych, przyjaciół czy facetów. Ważne, jak wy się będziecie razem czuli. To, że nie będziesz mogła spontanicznie pocałować go w czoło nie jest chyba problemem.

Gość fferfrefrefefrfrfrf
w miare pasuje ja jestem drobna dość ,a zawsze miałam wysokich facetów ;) I co najlepsze podobam się wielu wysokim

Ja mam 161, a mój mąż 191 cm. Jakoś przez 16 lat nam to wogóle nie przeszkadza, a i dwójkę dzieci stręciliśmy bez problemu ;)

Gość zrozpaczonaOna90
fferfrefrefefrfrfrf wisniaaa u Was roznica wynosi 20cm, nie 30 cm...ale dzieki za wsparcie

Gość zrozpaczonaOna90
a nie faktycznie tez ponad 20 cm ;P

Gość 4353453
na pewno w łózku duza roznica wzrostu nie jest dobra .. Jesli partnerzy maja taki sam wzrost to pozycja 69 wychodzi najlepiej hehe