Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdithP

Gdzie spokojna kobieta może poznać kogoś na poziomie?

Polecane posty

Gość EdithP
Raz uczepił się mnie taki kolo, co miał jakiegoś pierdolca na tle wiary (był lektorem w kościele, nawet miał za sobą jakiś epizod w seminarium). Oczywiście wielki filozof, a gadki gorsze niż u mojego dziadka. Z tym że za kolanko próbował chwytać... Masakra jakaś!

Gość EdithP
Spokojne kobiety to zwykle takich przyciągają:( A ja wolę normalnych facetów - problem w tym, że takich to teraz ze świecą szukać...

Ja znalazłam na paintballu, faceci na poziomie nigdy nie myślą poważeni o dupach na dyskotekach. nie masz jak zagadać i poznać się w przypadkowych miejscach...ale paintball - kilka godzin wspólnej zabawy gdzie większość to faceci- super zabawa kobiety zwykle się oszczędza bo szkoda nas krzywdzić:) dostajemy albo mega kombinezony ochronne albo znajdzie się ktoś kto ochroni:) 1, 2 wypady i szybko leci :)

Gość EdithP
Chciałabym właśnie takim się podobać, ale cóż, jakoś nie mam do nich szczęścia:(

PPL, wiesz co, czasami jeżdżę pociągiem, takim z mojego miasteczka do stacjo Warszawa Włochy, no powiem Ci, że jakoś nie wydaje mi się, że można w pociągu spotkac fajnego faceta, ale może ja się nie znam

Nikt nie każe oczarowywać najbardziej wysportowanego - tacy zwykle zajęci są popisywaniem się. pod nalotem kul szybko widać kto ma prawidłowe instynkty. A ! weź kanapki po 2 godzinach wszyscy głodni i żaden facet nigdy nic nie zabiera- na widok Twoich i chęci podzielenia się ... ktoś się przyczepi :)

Gość EdithP
Beata - ja np. myślałam o tym, żeby zacząć jeździć na deskorolce, bo fajni faceci siedza w tych klimatach.

W Polsce średni poziom morza wyznaczony jest w oparciu o wskazania mareografu w Kronsztadzie w Rosji Wszystko co znajduje się na tej wysokości jest określane poziomem.Więc tam możesz kogoś poznać. Mało jest miejsc które będą równe poziomowi,ale nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Gość EdithP
Czasem można kogoś poznać w pociągu, ale na ogół to jacyś zaczepnisie. Fajny facet z reguły sam nie podejdzie. Wiem o tym, bo ten, który mi wpadł w oko tylko mi się przygląda, a nie podejdzie.

Zostaje nauka używania sprzętu. Robienie zdjęć i KAŻDY facet - normalny chciałby kogoś kto nie udaje panienki z cukru - więc pokaż ze podbiegniesz wycelujesz i ktoś zacznie z podziwem o Tobie myśleć. 2- siniak weź heparatyne w sprayu - niby to po wypadkach itd jest polecane ale siniak to siniak smarujesz od razu jak zejdziesz z pola ( jak większość zejdzie na przerwę) zdejmujesz lekko kombinezon i się smarujesz - i jest powód do rozmowy ( ew. podzielenia się tym cudem)

Większość myśli ze pomysł powalony bo jak pokazać kobiecość - więc powiem wyrwałam i mistrza pola - i opiekuńczego raczej nudnego faceta a za 3 razem mam wysportowanego normalnego faceta z zainteresowaniami poza komputerem i telewizorem i za rok ślub :)

Gość w.zasadzie.niegroźna
EdithP: jednak delikatnej aluzji nie zrozumiałaś... zrobiłaś błąd ortograficzny: pośrodku się pisze.

Gość EdithP
Dla mnie najciekawszym miejscem byłyby chyba koncerty, bo muzyka to moja największa pasja. Imponują mi faceci, którzy potrafią grać chociaż na jednym instrumencie i ich gust nie ogranicza się co do tego, co leci na rmfce. Chętnie bym poznała jakiegoś sympatycznego melomana:)

Gość EdithP
Ups, to bardzo przepraszam...

Widzę ze uparcie chcesz standard... i znaleźć niestandardowego. Powiem tak, mężczyźni którzy pracują czasem spotykają się poza pracą razem - różni z rożnych rodzin - wolni bo zona nie da kupić sprzętu za około 2000 (który ty możesz wypożyczyć za 10-20zł) aby pobawił się w wojnę. Skoro nie jesteś tępa to wiesz co to dyplomacja i jak ew odmówić czegoś co Cie przerasta. Mój mgr inż w biura projektowego miał masę kumpli i w proporcji np 3 kobiety 30 mężczyzn w czasie kilku godzin nie ma opcji aby się nie udało kogoś poznać. Nikt nie każe się teatralnie przewracać bo mała wola walki lepiej się sprzedaje. dodam ze na 8 koleżanek siedzących co sobotę na dyskotece koncertach klubo-kawiarniach tylko ja kogoś mam na stałe. (szukałam bo zerwałam zaręczyny z poprzednim - zupełnie czego innego chcemy od życia)

Gość ediet
Może jak inne możliwości się wyczerpią to internet? Na gochat.in jest czat gdzie ludzie są raczej spokojni nie zboczeńcy:)