Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz zrobić??

konflikt z chłopakiem.

Polecane posty

Gość i co teraz zrobić??

Mój facet w środę wyprawia rodzinnego grilla, z okazji swoich urodzin. Dopiero dzisiaj mnie zaprosił, ale ja nie mogę jechać bo wcześniej już zgodziłam się przywieźć z lotniska znajomą mojej przyjaciółki - Hiszpankę i zawieźć ją do domu przyjaciółki. Co mam zrobić? Chłopak się obraził ale o tym grillu mówił od tygodnia i nie zaprosił mnie, dopiero dzisiaj a ja się w sobotę zgodziłam pomóc przyjaciółce. Dodam, że mieszkamy w Łodzi a odebrać mam tą hiszpankę z Warszawy, z Okęcia. No i jestem między młotem a kowadłem :O

Gość fdsdsfsf
a zawiezienie koleżanki to cały dzień czy wieczór ci zajmie? no bez przesady. zawieziesz ją i idziesz na grilla. a po drugie to wybieraj: albo koleżanka albo facet. koleżanki nikt iny podwieżć nie może? tylko ty jesteś? coś mi się wydaje, że wolisz po prostu spędzić czas z koleżanką niż ze swoim facetem. to że nie zapraszał cię od razu tylko powiedział o tym póżniej jest mało istotne o przecież wspominał o grillu od tygodnia więc raczej nie mówił ci tego ot tak po prostu tylko informował cię tym samym o tym.

Gość naturalne
jest, że będąc w związku jak się opowiada o imprezie partnerowi to on należy tam do głównych gości. w jakim układzie żyjecie że nie wzięłaś tego grilla pod uwagę?