Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

9 miesiecy

komus sa potrzebne buty rozmiar 22?

Polecane posty

Gość lustereczko lustereczko
nie przyszlo ci do glowy,zeby isc do sklepu i je wymienic??????

Gość no na pewno jej wymienią
bez metek, pudełek itp.:O weź pomyśl może zanim napiszesz:O

boze kochany napisalam na samym poczatku ze wszystko wyrzucilam paragon tez!! jezeli nie chcecie ich kupic to nie wchodzcie tutaj po co? wystawilam je moze ktos bedzie zainteresowany to wezmie a jak nie to nie trudno.po co odrazu sie czepiac..

jasne, tak od razu po zakupie autorka wypieprzyla metki i pudelko a za jakis czas przymierzyla je dziecku i stwierdzila ze za duze???? litosci, takie bajki to wciskajcie komu innemu:O kupujesz-przymierzasz-jak za małe/duze-idziesz do sklepu zwracasz/wymieniasz:O proste?????

Gość jedne sa chłopiece
a drugie dziewczece- wiec jak to?

Gość jedne sa chłopiece
tak w ogole to jak chcesz je sprzedac POZA allegro?

Gość do autorki:)
wlasnie,dlaczego jedne sa dla chłopca,a drugie dla dziewczynki?

Gość jhvvjnhb
Catch to jedna z najtanszych firm chyba pomylilas z Caterpillarem czyli CAT:O

lustereczko lustereczko- nie zamierzasz kupic butow ?- nie wchodzisz tu. nie podobaja ci sie?- nie patrzysz . proste?proste

Gość głupstwa i bzdety
dlaczego jedne są dla CHŁOPCA, a drugie dla DZIEWCZYNKI ? :D Ahaaa masz i syna i córkę i w obu przypadkach nie trafiłaś z rozmiarem aaaaha :D

Gość jedne sa chłopiece
wiec kupiłas córce czy synkowi? i za 80 zł czy za 8?

Gość jurimaster
Ile złosci w tych Waszych wypowiedziach... plujecie jadem zawistni ludzie... zastanów się jeden z drugim po co ci to i kim jesteś?

dlaczego jedne sa dla chłopca,a drugie dla dziewczynki? ponawiam pytanie!!

nikt nie pluje jadem, ale tez nikt nie lubi byc robionym w bambuko

Gość jedne sa chłopiece
no i zatkało kakao 9 miesięcy!

no i co?i po co był ten topik? trzeba bylo wystwic na allegro zamiast tu uprawiac jakies podłe podchody:O:O pozałowałas na prowizje od sprzedazy?

Gość jedne sa chłopiece
ciekawe czy ona ma w ogole te buty naciagaczka jedna myslała ze ktos jej przeleje kase za cos czego nie ma? jakaą ma wiarygodnosc?

nikt tu nie ejst robiony w bambuko... nie mozna pokazac butow bo zaraz sie zleca werdne babska i beda wymyslac wszystko aby sie tylko przyczepic.te buty sa oby dwie dla dziewczynki.te ciemne sa uniwersalne!chcialam ciemne zeby sie nie brudzily podczas jesiennej pogody.ale przeciez wam wszytsko przeszkadza.

masz racje, glownie przeszkadzaja nam topiki handlar,ktore zapomnialy od czego jest allegro:O

jak to?kupiłas buciki,przymierzylas je dziecku,okazalo sie ze za duze,a ty odcielas metki i postanowilas je sprzedac na kafe? dzizas, kobieto to jak dobry dowcip

jak ci przeszkadza to tu nie wchodz.bys pokazala troche klasy i nie dowalala innym .teraz np mi! nie wiem sprawia ci to satysfakcje? jak takie jestescie to ja dziekuje bardzo.mam gdzies takich ludzi.nie bylo tematu dowidzenia.

wow,no i sprawa sie rypła:O

Gość jhvvjnhb
jeszcze tupnij zeby zaznaczyc focha🖐️

małgosia www- kobieto!!!!!!!!!!!!!pokaz mi gdzie napisalam ze kupilam buty i przymierzylam je dziecku w sklepie!!!!pokaz bo zaraz wybuchne.... te buty zostaly kupione w innym miejscu niz w tym w ktorym mieszkam.pojechalam do galrii kupilam buty z rozmiarem 22 bo myslalam ze beda dobre bo moje dziecko nosi 21 a buty 21 sa juz na styk to wzielam wieksze ale okazaly sie duzo za duze jakas rozmiarowka wieksza!!! pakujac rzeczy do samochodu wyjelam z pudelka poodcinalam metki i wyrzucilam smieci.czego wy sie czepiacie.

Buty są ładne. Widać,że nowe tylko szkoda właśnie,że nie zachowałaś pudełka lub paragonu... A co się tak dziwicie,że jedne butki są uniwersalne? Przecież mogą być zarówno dla chłopca jak i dziewczynki. Poza tym,że dziewczynka to,co buty już muszą być różowe,fioletowe lub białe z kwiatuszkami i motylkami od razu? Sama mam córkę i do tej pory ani jednych butków nie ma typowo dziewczęcych. Zresztą ja nienawidze różowych ani fioletowych butów na dodatek z jakimi kolwiek ozdóbkami i świecidełkami!! Ale to kwestia gustu już..:)

noto jak masz taki gest ze wypieprzasz metki od NIEMIERZONYCH butow to teraz tez miej gest i wypierdziel je do kosza:O:O