Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiecie co...

Polecane posty

doszłam do wniosku, że wiem za co mnie chcieli zabić w Niemczech. Za to, ze mi wyciągnęli listy ze skrzynki e-mail, opluli, że piję, a pózniej stwierdzili, że mieli tego nie robić, ale nikt o mnie nie stał to zostawało morderstwo. Co wy na to? Taka prawda. I zaraz po tym amazon.de bo wyjechałam na stałą pracę, a nie umiałam jej dostać to morderstwo, żeby nic nie wyszło i tyle. A co? Że stoją WYŁACZNIE o ciuchy bo reszta jest. No wiecie - ja się nie dam, wracać przez to nie chcę i tyle. I z tej następnej pracy też chciałam zwiewać i TO SAMO - też morderstwo bo nie. Ale wiecie - dlaczego tam? I powiem wam - tam też była wyrzucona załoga i to Niemki i ten brat - bo wiem to od tego zmarłego Niemca - on powiedział, że to lesby - nie - chodziło o lesby niby, a one nie były złe i myślały tak jak ja - tak się nie myśli i wyrzucił je wiecie bo miały rodziny w USA. Patrzcie ja do dziś mogę w tym ogrodnictwie być. I co on zrobił? I teraz zalezy ile wiedzą te Araby tam, ale czy oni to rozumieją? Przypadkowo i tyle. I dobrze wiedział co robił i wiecie po stronie tych wyrzuconych lesbijek niemieckich z rodzinami w USA i tyle. On i tak żle stał o rodowód, jeszcze mu musiałam dupę ratować. To jest kompletny pował. No żle ochrzczony tak jak ja i tyle. A ja dostałam w twarz za kościół, ale to mnie tam tyle ile. Po co się mną interesowali, ja się nimi nie interesowałam. I tyle. No cóz... od kościoła tylko wpierdol można dostać wiecie i tyle :( Ale numer. Bo czy wiem, że moja matka mnie nie chce za brak osiągnięć. Gdzie w USA? W Niemczech. A język? PODOBNO mógł być angielski - nie mógł i tyle. I koniec pieśni. I szkoda mi tych lasek i wiecie oni do końca nie rozumieją za co on właściwie je wyrzucił i tyle. Ale nawet pasowało , żeby te Polki go zabiły. I wiecie - oni by to wzięli z powrotem i koniec. Czy mieli mu to robić? Nie wiem. On nie miał się smiac z tych lesbijek. A ja nie jestem po jego stronie bo jest obrzydliwy. I chcieli mnie TEŻ PRZEZ NIEGO zabić. A moja rada - nie śmiejcie się z lesbijek bo to samobójstwo i tyle. I nikt się mną nie przejmnie, nic z tego, dajcie spokój. Ta matka tu naiwna jak dziecko i tyle. I z takim milionerem będzie się zadawała. Istna królowa Bona - jedynie, że mnie przez nią nie zabili. Bo co ona miała robić? No wiecie - ona się miała odpieprzyć ode mnie, nie uważacie tak przypadkiem? I tyle. Ten starszy brat wiecie nigdy mi rady nie da. Ten młodszy też. To nie chodzi o pieniądze tylko o wartości. Nigdy mi nie da rady bo nie ma USA z włosów Indian. On jest tylko głupim Szwabem i nikim więcej. Czy może sobie wiecie kupić WSZYSTKO za pieniądze? Nie wiem :( I tyle :( I co on ma robić? Teraz już jest za pózno. Po co on się śmiał z tych lesbijek - że muszą zapierdalać u niego a mają rodziny w USA. Z tego się śmiał i w mordę dostał. Jeszcze dostanie tam nieraz i tyle. Bo za co on to dostał? No właśnie - i tak z nim przegrywają bo ja wiem jak on to dostał. Ma lepszą rodzinę niż te lesby i tyle. Bo czemu nie jestem po jego stronie. Za wysoko. A nie pasuje mi pracować w ogrodnictwie? TEORETYCZNIE pasuje i mogę go pier papier i tyle. Bo jego rodzina PASUJE do ogrodnictwa bo tak i już , a te lesbijki nie. I z tego się śmiał - i to mogą go one tak wyśmiać - za jego uczynki i jego rodziny że TAK nie pasowały do tego ogrodnictwa i tyle. Bo wiecie - powiedziałby im jedno słowo i są. No i teraz nasi powiedzą - po co? Przyszli inni. To się ciepał na mnie debil? Ile on ma kasy? Se miał poszukać takiej dzianej jak on? Co to nie ma takich? W jakiejś firmie, samochodem dojechać i tyle. Co to tak nie można? Bo ja mu musiałam życie ratować , a jedyne co powinnam bo szef - bo podłożyć mu trotyl pod łeb - i jak mu spadnie to nie miał racji, a jak nie to ma rację i se może dalej żyć i tyle. I co wy na to? Bo czemu nie. Temu. Że znowu to samo. Już w Polsce mnie chcieli zabić i im sie nie udało tam zas to samo. A słuchajcie - właściwie to gdzie jest przepis że ja POWINNAM była dostać stała pracę na tym amazon. de? Czy to gdzieś pisało? Bo ja to uważałam za coś przed swiętami i tyle. I koniec :( I dopiero tam GDZIE MOŻNA BYŁO to na dłużej. I też w Niemczech i dobrze chciałam i koniec. Bo czemu sie nie dam. Bo DOBRZE MYŚLAŁAM i nie. Czemu? Bo wykształcenie. Ale tam na tym amazon.de jedna osoba o to wykształcenie stała - no wyższe, a reszta? Wszyscy o maturę. Bo czemu ja przegrałam. Śmiać się będą - nie rozumiałam tego. No właśnie tym - że tacy są moralni że najważniejsza na świecie jest matura i pózniej nie musi być niczego i wszędzie z tym nasi przegrywają , bez sensu walczą o moralność. Jak wystarczy matura i można robić CO SIĘ CHCE i tyle. A jeśli nie - to po co ta matura? Bo jedyne co mogą wyśmiać to to, że stałam o wykształcenie WYŻSZE - do matury i tyle. No ale i tak bym przegrała wiecie. Aczkolwiek fakt do matury i koniec. No ale co - po studiach do pracy fizycznej? Bo to są prace fizyczne na magazynie. Czyli co- warto tam stać o studia? Bez sensu i tyle :(

Gość awrózka pierdziuszka
owieczka to ty?

No i zabójstwo mnie to był pomysł Iwonki bo matka ma mnie w dupie bo...piję. Bo jej powiedzieli, ze się napiłam i tyle. I że już miałam nie pisać bo napiłam się to bez sensu. Mieli rację , że mnie skreslili od razu bez słowa i tyle. Ale chodziła za mną z tą szkłanką z wódką czy czymś tam - jak diabeł - napij sie , napij. Ona. I tyle. I w pracy za to oberwałam. No wiecie co - to jest skandal i do więzienia za to ona powinna iść. jedynie że liczy te podatki NA LEWO. Całą rodzinę zabiła, ludzie się przez nią wieszają. Po co ja to wypiłam? Ja tego żałuję do dziś. Ale ja wypiłam jedną szklankę PRZEZ NIĄ!!! cała noc nie umiałam spać - no coś strasznego - ona też piła. Ale ona nie miała zwolnienia dyscyplinarnego - no wiecie ona ten alkohol miała swój, mnie nalała, Z POKOJU MNIE WYCIĄGAŁA byle tylko miała rację, powiedziała że jest kierowcą. No wiecie... ja się jej nigdy nie dam. Ode mnie pasuje ją zabić i koniec. I mnie to nie obchodzi bo KK w Polsce stanął po stronie koleżanki samobójczyni że do czegoś doszła, a ja do niczego - no ale popełniła samobójstwo. Nie szkodzi. Bo jacy oni są. Tacy. Tylko kasa. I pieniądze do domu posyłała i wszystko grało. Ale ona brata zabiła przed wyjazdem. Przeze mnie sie dowiem - wiecie oni chyba od niej zarabiają. Kompletnie tego nie rozumiem :( Rozumiecie to? Czemu stoją po stronie samobójców, a nie ludzi normalnych? Dla nich ona osiągnęła sukces? Jaki? Że się utopiła? Oni są chorzy umysłowo :(

No wiecie co ale ta iwonka jest. Tylko tą jedną szklanką przegrałam, a ja nie dostałam zwolnienia dyscyplinarnego za picie. I darli się na mnie i było OHYDNIE i nie mam zwrotu podatku i co? I wszystko przez to, że się napiłam 1 szklankę jakiegoś drinka bo NIE MIAŁAM POJĘCIA, że JESTEM OSKARŻONA O ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE ZA ALKOHOL i od tego momentu 3 próby zabójstwa co najmniej. KURWA MAĆ - oby ich wszystkich szlag trafił i piroun na miesjcu. AMEN :(

I wszystkich który tym kurwom pomagają też. AMEN. :(