Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana Asia

Zamienić Polaka na Anglika? Polskę na Anglię?

Polecane posty

Gość niezdecydowana Asia

A wiec od czego tu zaczac po maturze wyjechalam do Londynu. Pracowalam jako kelnerka a On codziennie przychodzil na kawe do tej restauracji. Pamietam jak dzis kiedy ujrzalam go po raz pierwszy mmmm cos mnie ruszylo Pewnego razu zaprosil mnie na spacer ja oczywiscie z wielka radoscia sie zgodzilam. I tak to sie zaczelo zaczelismy spotykac sie coraz czesciej i czesciej. Az przyszedl czas ze musialam wrocic do Polski. Byla to bardzo ciezka decyzja, ale uznalam, ze nie moge oszukiwac mojego chlopaka. Znamy sie od dziecinstwa, a zwiazek mieszany, gdzie jeszcze dochodza roznice kulturowe bylby duzym ryzykiem. Jednak cholernie brakuje mi tej namietnosci, spontanu, ciaglej adoracji... Nie wiem, moge wrocic, ale rzucic chlopaka. On, ten drugi tam mnie czek,a, pomoze mi tam zaczac wszystko od nowa, studia. Praca tez, ale wolalby cos innego " bardziej ambitnego". Nie wiem co robic :(

Gość ale z Ciebie naiwne
dziewczątko....jedz, daj sie wydymac a jak sie Toba znudzi siedz tam i cale zycie szoruj kible lub usluguj innym. Good Luck With Your Life!

Gość już jeden zamieniał Polskę
na Irlandię - ale nic z tego nie wyszło, więc na Anglię też nie zamieniaj :-D

Gość niezdecydowana Asia
dlaczego tak sadzisz?

Gość IMO98237
Ten facet jest ciapaty?

Gość ciekawski760
o co chodzi ci z tymi różnicami kulturowymi? czy ten, co na na ciebie czeka w UK to rodowity anglik? biały?

Gość niezdecydowana Asia
to Anglik. urodzil sie tam. jego rodzice przyjechali do UK z Pakistanu. ma tez inne wyznanie, co nie powinno jednak stanowić problemu, poniewaz nie jest tak religijny jak jego rodzice.

Gość IMO98237
czyli ciapaty

Gość niezdecydowana Asia
zapomnialam ze tutaj jest sporo rasistow (czyt. osob z kompleksami). ja naprawde czekam na jakies sugestie, rady.

Gość niezdecydowana Asia
nie wiem. liczalam na jakies fajne rady, a tutaj jakies glupie pytania i zarzuty :( dol, 0 pomocy.