Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgkhk

co sądzicie udalo sie?

Polecane posty

Gość kgkhk

kochalismy sie w dni plodne, mam caly czas temp. 37 zostal mi tydzien do @, mam wiekszy apetyt, np. kolacji nie jadalam a teraz musze zjesc no i narazie tyle, wczoraj mialam mldlosci ale nie wiem czy to od jedzenia czy od czego innego...

Tydzien przed okresem bolało mnie tylko podbrzusze. Mdłości i brak apetytu zaczęły się w 5tygodniu ciąży.

Gość pasja_pasja
To teraz przez ten tydzień badaj nadal temp. jeżeli bedzie powyżej 37 to według mnie jesteś:)

Gość kgkhk
tak i wiem bo robilam test owulacyjny, a temp. waha mi si tak 37, 37.2, kurde a tu jeszcze tydzien do @ zostal, no podbrzusze tez czasami czuje ale nie bardzo, raz czulam staszne tak jak by kucie w jajniku przez ok minute.

Mi słaba druga kreska wyszła 3 dni przed planowaną miesiączką, może Tobie też wyjdzie przed:)

Gość kgkhk
oby, nie wiem czy zrobie przed bo boje sie rozczarowania,czasami nie wychodzi przed, zobaczymy, wkoncu te tygodnie tak leca to moze ten tez przeleci, hehe, ale dzieki:)

Gość użyjcie lubrykantu
ta, nakręcajcie się dalej. Każdy objaw za wyjątkiem braku okresu jest subiektywny i może ale nie musi oznaczać ciąży. Jeśli się czegoś bardzo chce to sobie łatwo dorobić byle co pod ciążę. A temp. to ile cykli mierzysz?

Gość kgkhk
nikt sobie niczego nie nakreca, a temp nigdy nie mialam zawsze wlasnie mialam ponizej 36.6

Gość użyjcie lubrykantu
no to skoro masz podstawy to chyba ten tydzien jeszcze wytrzymasz żeby mieć pewność? ;) pisałam o nakręcaniu się bo sama byłam wręcz pewna że to ciaża gdy od połowy cyklu bolały mnie piersi (jak nigdy wcześniej) a tu nic okres nadszedł planowo. A kiedy zaszłam to cykl wyglądał jak każdy inny tylko okres się nie pojawił.

Gość kgkhk
no ja nie jestem pewna i nie bede dopoki nie zrobie, ta temp tylko tak daje mi do myslenia, a niektore rzeczy sa silniejsze od nas i sila rzeczy sie mysli pierwszy raz sie staramy no i jestem straszniee ciekawa:)