Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikuritka

Zakończyc taką przyjazn??

Polecane posty

Gość czikuritka

Mam przyjaciolke od 5 lat w tym paczke kobietek jeszcze z liceum . Moj problem polega na tym, ze moja najblizsza przyjaciolka studiuje z kolezanka z klasy z liceum z ktora wogole nie mialysmy kontaktu. Raptownie staly sie wielkimi przyjaciolkami,czasami zachowuja sie jak male dziewczynki ktore zyc bez siebie nie moga jak papuzki nierozłączki. Jak ja nie zadzwonie do Karoliny to ona do mnie nie zadzwoni.. kiedys przyjezdzala do mnie ze swoim nazeczonym Marcelem.. teraz wogole o mnie nie pamietaja.Byly ostatnio dni Jezowego to nawet po mnie nie zadzwonili... caly czas slysze tylko a że Kamila to,Kamila tamto,Kamila siamto...;/Karolina jest teraz w ciazy,dzwonie do niej od czasu do czasu spytac jak sie czuje,czy jej w czyms nie pomoc..w jej glosie slysze taka niechęc;/ Jesli chodzi dziewczyny z mojej paczki to tez widze ze o mnie nie pamietaja..jezdza nad wode,na koncerty,wypady 1dniowe w rozne miejsca i nawet po mnie nie zadzwonia;/To ze jestem mezatka i mam roczne dziecko nie oznacza ze zaszywam sie w domu i nie jestem towarzyska;/ Czuje sie jak zero bo nie wiem o co im chodzi :(:(:( jak uwazacie??

Gość hhhhhhh
poprostu powiedz im co Cie boli to Twoje przyjacolki wiec rozmowa jest jak najbardziej wskazana

Gość chanel chance.
Też miałam podobną sytuację- przyjaciółka z liceum na studiach zaprzyjaźniła się z taką inną dziewczyną z liceum i nasz kontakt był bardzo sporadyczny. Jedyna rada- nie narzucać się, odpuścić. Może to niełatwe, ale tak w życiu bywa, na pewno znajdziesz inną przyjaciółkę.