Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Czy macie profil na GoldenLine?

Polecane posty

Przypadkowo trafilam na strone goldenline i zarejestrowalam sie. W ciagu miesiaca dostalam dwie propozycje pracy, ale odmowilam bo sama mam fantastyczna prace. Czy macie tam konta, jakie to nieisie korzyści i o co wlasciewie chodzi, bo jezeli mam tylko dostawac oferty pracy to usune to

Gość szz
miałam kiedyś ale w moim przypadku nie wiele mi to dało bo nie mam imponującego cv. Za to poznałam pisarzy z literackich grup którzy oceniali moje teksty i pomogli sie rozwinąć

No ja bylam tylko na stazu zawodowym i po stazu od razu zdobylam prace. pracuje juz rok, wiec tez tam nie mam zadnych rewelacji, ale chyba to dobrze ze nie skacze z pracy do pracy, bo to moze tez o mnie zle swiadczec. Musze to lepiej ogarnac

jestem supervisitorem w pewnej zagranicznej firmie, co robię przed ew zatrudnieniem nowej osoby, przeszukuje takie portale jak goldenline,nk, facebook, osobiście nie mam kont na tych portalach bo po co wracając do tematu po co ci tam konto?

Szukałam kiedyś osoby, która odezwala sie do mnie gdy odbywalam staz. Zarejstrowalam sie z ciekawości i zapomnialam o tym, a miesiac temu dostalam maila, ze nie potwierzdilam rejestracji i pytanie czy maja usunac moje konto czy aktywuje je, wiec je z czystej ciekawosci aktywowalam, uzupelnilam dane i zostawilam. A dzis znow na to weszlam i mialam dwie propozycje pracy

Gość Dittos
GL służy ci do budowania wizerunku biznesowego, a nie "szukania pracy". Od tego masz inne portalu, jak np. pracuj.pl. Na Gl opłaca się założyć konto, jeśli coś znaczysz w swojej branży. Raz, że możesz zamieszczać swoje wypowiedzi w grupach tematycznych (i TYLKO tam radzę je zamieszczać), np. dla programistów, dla handlowców, dla prawników. Poza tym masz możliwość poznać ludzi z tej branży i podłapać nowe kontakty do współpracy, albo pozyskać nowych klientów. Co prawda jest ta sporo grup o niczym, np. "Flirt" czy "Lubię sex" (choć przyznam, że można tam znaleźć fajne dziewczyny i... :x), ale kilkaset to grupy pod konkretne branże. Wypowiadasz się tam i pokazujesz swoją wiedzę na dany temat, pozycjonujesz się w Google dzięki temu (jeśli grupa jest otwarta). Jeśli szukasz miejsca do "pogadania" albo tylko do szukania pracy, to faktycznie, nie znajdziesz tam wiele. To zupełnie inna "działka". Przydatne jest, jeśli masz duże CV, a nie chcesz pisać wszystkich informacji w papierowej wersji, bo za dużo miejsca zajmują - podajesz link do profilu na GL i załatwione.