Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 3 dzieci z doswiadczeniem

Własnie uspiłam psa

Polecane posty

Gość Mama 3 dzieci z doswiadczeniem

Napisze jedno- WRESZCIE! Jego leczenie wynioslo mnie gubo ponad 200 zł. A dzieci juz nie chciały takiego ktory tylko lezy i dycha. Szkoda ale takie jest życie i jego krąg. Szczegolnie w naturze.

Gość ponad 200 to dużo?
kurwa :O ja wydałam kiedyś ponad 1000 i gdybym wiedziała że uratuję kotkę to bym dała i drugi 🖐️

Gość ty wyrodna wlascicielkko!
200zł boze co to jest? ja na leczenie swojego wydałam ponad tysiąc a i tak musiałam uspic.. a wydałabym 5x tyle gdybym mogło mu to pomóc :( 12 lat wspaniałych lat spędzonych razem... polowa mojego dziecinstwa eh.. i jak tak można w ten sposób do tego podchodzić? nie wyobrazam sobie!

Gość ergerggg
może jak ty będziesz już stara i schorowana to twoje dzieci machną reką i powiedzą "żal pieniedzy na leczenie, chora jest i tak wiec niech zdycha" w koncu ich tego uczysz.. nie zdziwilabym sie jakby to sie obróciło przeciwko tobie :o

Gość Ciastko z dziiiurka
Tacy ludzie nie powinni miec dzieci, patologia z rynsztoka.

Gość iknaaaa
Nasi znajomi wydali kiedys ponad 10000 dolarow na leczenie psa a i tak nie przezyl. Wiec nie mow, ze 200zl to duzo.

a ja mysle ,ze to provo i tyle. mam psiunie i wiele bym oddala, gdyby zaszla taka chwila, skoro ktos sie decyduje na psa to i na dobre i na zle. Nie wyliczam kosztow wiadomo karma, szczepienia,sterylizajca i co z tego dozgonna milosc tak niewiele kosztuje, a nie ma wierniejszej istoty niz pies , ja mogeotwarcie powiedziec ,ze na swoj sposob kocham moja kundelke i jest bardzo wazna w naszej rodzinie

Gość oooooooookjj
prowokacja, ale jeslio nie to jesteś nie zła idiotka że ciebie nie uspili imbecylu głupi lub twoch bachorów

ja na leczenie mojej suni wydałam ostatnio 500zł. wizyty+ leki. Ale nawet przez sekunde nie pozałowalam tej kasy bo moja kochana wyzdrowiała i gdyby trzeba było to zapłaciłabym każde pieniądze. a ty jesteś bydlak

Gość bo same woły
dzieci nie chciały już takiego psa....:O fajne masz dzieci:D a jakie wrażliwe:) może ciebie też nie będą niedługo chciały.