Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita_900

mam wszytsko, lecz jednak czegoś mi brak

Polecane posty

Gość lolita_900

mam dwadzieścia kilka lat, mam pracę; od roku pracuję w lokalnej stacji telewizyjnej, nieźle zarabiam, mam chłopaka, z którym jestem dwa lata, dobrze mi z nim, mieszkam u rodziców, więc nie muszę płacić za czynsz, tylko dokładam się... zero problemów- wydaje się na pierwszy rzut oka... jednak ostatnio nie mam na ni ochoty... ciężko mi wstać z łóżka, do pracy idę niechętnie, w pracy myślę tylko o tym, żeby być już w domu, a w domu nie robię nic... siedzę przed komputerem, albo telewizorem (jak stara babcia)- tak się czasami czuję... co powinnam zrobić, żeby moje życie nabrało większego sensu...?

Gość glosik oddany
lykaj witaminy i cwicz

znajdź sobie coś, co cię interesuje i pielęgnuj to w sobie;) taniec czy jakieś inne takie, no wiesz;)

Gość lolita_900
tak... tyle, że mnie ostatnio nic nie ineresuje, na nic nie mam sił i zero motywacji do działania...

Gość lolita_900
Mermoladka, podoba mi się Twój opis... może zaczerpnę z niego choć odrobinę motywacji

Gość nie jestem za PIS.ale uważam
tak czegos ci brakuje a konkretnie mozgu ooo mermoladka - witam proszę wioski

już masz swoje wnioski:O odwal się od niej, ok? dziewczyna ma problem a ty do niej, ze jej brakuje mózgu? człowieku, spadaj stąd Autorko, a może porozmawiaj z kimś, komu ufasz o tym co czujesz? czasem rozmowa to takie zrzucenie brudów, pomaga;)

Gość kolekcjoner zmysłów...
moze jakies wypalenie? trzeba pogadac w realu z kims,kto ogarnia temat

Gość lolita_900
niektórzy zapychają forum bzdurami, bo brakuje im piątej klepki ;) nie warto się tym przejmnować... dzięki, tylko, czy to coś da? eh... nie wiem, co ze mną jest...

zdarza się;) myślę, ze pomoże;) i zachęcam też do mojego 1 pomysłu, będziesz miała jakiś cel, będziesz robić coś, co lubisz, będziesz miała o czym myśleć z uśmiechem a z czasem wszystko co złe minie;)

Gość lolita_900
tylko, że najpierw trzeba mieć chęci do czegokolwiek... wiem, że marudzeniem nic nie zdziałam... muszę sobie coś postanowić i dążyć do celu, może wtedy życie nabierze jakiś głębszych barw...