Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana... :(

wypadanie wlosow

Polecane posty

Miałam ten sam problem. Włosy wychodziły mi garściami. Niecały miesiąc temu kupiłam sobie w aptece Capivit A+E i do tego Capivit Piękne Włosy. Powiem szczerze,że jestem zadowolona z efektów. Włosy nie wypadają,zrobiły się mocniejsze i bardziej lśnią :) Może wypróbuj też te tabletki :)

czemu nie? nie chce zgalac.. bede wygladala jak idiotka..

Gość mi jedyne co pomoglo
nie bedziesz, ja nie wygladalam jak idotka, nawet mi sie podobalo:) ale teraz musze zapuscic.

Gość Marilen
Ja to samo, z tymi cholernymi wlosami. Dzisiaj obcielam na bobka, wygladam jak kretynka, ale juz wole to niz taki chudy tlusty ogonek.

chce wybrac sie do centrym trychologii w poznaniu na badania... wizyta kosztuje 80 zl, co sadzicie? moze cos mi jest jestem chora.. tam by mnie moze dobrze przebadali i postawili diagnoze jakas..

Gość ida29
na przetluszczajace wlosy i z problemami wypadania polecam szampom bablino dla dzieci ten zolty sama stosowalam i pomogl mi na przetluszczanie sie bo nie ma tlustej konsystencji i nie obciaza wlosow co do wypadania to sok z rzepy tez jest super troche na poczatku piecze dlatego nie wcieraj go zbyt mocno bo mozesz podraznic skore glowy, rozwiez nafta kosmetyczna tez jest dobra na wypadanie wlosow plus wiaminy

Gość Siuup
Normalnie dziennie wypada każdemu zdrowemu człowiekowi około 150-200 włosów dziennie, dopiero jeśli nadmiar tego wypada to powinnaś się martwić. To nie jest normalne że wypada więcej niż zwykle ;/ Udaj się do trychologa bo te badania dermatologiczne to i tak bez sensu skoro nawet nie określił jaka może być przyczyna i zapisał byle co ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
mi od 2 lat strasznie wypadały włosy całymi garściami, połowę ich straciłam i majątek na dermatologów i drogie leki, nic... rzuciłam to wszystko, w styczniu tego roku kupiłam sobie maskę do włoasów WAX, koleżanka poleciła, używała po chemioterapii, przez pierwsze 3 tygodnie stosowałam 2 razy w tyg. (godzinę ją trzymam na głowie), a póżniej aż do dnia dzisiejszego raz na tydzień, po ok. 2 miesiącach, włosy praktycznie przestały wypadać, dziś po umyciu włosów może z 5 wyszło i po rozczesaniu ze 3-4, jestem w szoku i kuracji nie zamierzam przestawać aż mi odrosną gęste włosy

Gość monikamonikamonikamonikamonika
bież magnez z wit b6 i stosuj maske seboradin do wypadajacych (odpusc sobie szampon i odzywke, mozesz tez maske z żoltka stosowac i kawe ogranicz. To pomoglo mojej mamie

Gość gościówa123
Skrzyp Ambio kosztuje 5 zł.

Gość gościówa123
polecam oprócz suplementów zewnętrznie NAMI Olej z korzenia łopianu.

Gość gość
mnie pomogło uzupełnienie żelaza bo miałam anemię przez krwotoczne miesiączki oraz stosowanie skrzypowity i szamponu Dermeny, już po 3 miesiącach był efekt a przedtem włosy wypadały kilka lat i nic nie pomagało