Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Przy jakim utworze chciałabyś/chciałbyś popełnić samobójstwo ?

Polecane posty

Czy nawet nie zastanawialiście się nad tym ? Pytanie do zainteresowanych ...raczej niezainteresowanych życiem .;)

Od dawna czytam kafeterie, ale czym częściej ją przeglądam to dochodzę do wniosku, że większość ludzi zakładających nowe tematy to debile.

Co Wy na to ? http://www.youtube.com/watch?v=zxpj4HTIm1A&feature=related Żeby nasz rap nie zginął, żeby się szczęśliwie żyło, Żeby luxu było kilo, żeby nasz czas nie przeminął, Żeby papier był nie bilon, żeby wciąż tu była miłość, Żeby syf każdy pominął, żeby zwyciężyło stilo Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić SLU, 06 już do końca tak być musi Żeby nasz rap nie zginął, żeby się szczęśliwie żyło, Żeby luxu było kilo, żeby nasz czas nie przeminął, Żeby papier był nie bilon, żeby wciąż tu była miłość, Żeby syf każdy pominął, żeby zwyciężyło stilo Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić SLU, 06 już do końca tak być musi Żeby nasz rap nie zginął, żeby się szczęśliwie żyło, Żeby luxu było kilo, żeby nasz czas nie przeminął, Żeby papier był nie bilon, żeby wciąż tu była miłość, Żeby syf każdy pominął, żeby zwyciężyło stilo Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić SLU, 06 już do końca tak być musi

Gość amdjm
ja bym chciała umrzeć w ciszy i spokoju trzymając kogoś za rękę.

Gość kika00
requiem do snu soundtrack (tylko ta mocniejsza wersja)

Gość amdjm
do samobójstwa mi się nie pali : )

Może i głupi temat założyłem , ale ciekawy byłem czy ktoś odpisze , a jeśli już odpisze, to czy będzie ten sam utwór przy którym się zabiję .

Gość coś mi sie wydaje
że ten Odźwierny to proszek co ma indora między nogami.

Gorzata Odmienne, ale chyba przy żadnej nie chciałbym kaput . A z drugiej strony jakie to ma znaczenie ? J. S. Bacha i muzykę z requiem dla snu dobrze czasami posłuchać . Ma moc .

ja bym tam wogóle nie chciała zejść z tego świata i nie wiem czy znalazła by się jakaś piosenka czy melodia ale może lot czmiela