Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Powiem wam, że po dwóch piwach....

Polecane posty

Gość weź kapcie i nie zmoknij
to co tu robisz po dwóch piwach ? może pora na sen ?

Witaj dyrektor(k)e 🖐️ Slyszalem dzis o Twym osobistym dramacie jaki aktualnie przechodzisz , takze przyjmij me wyrazy wspolczucia 🌼 Wiedz , ze sercem jestem z Toba oraz ze wysle na adres redakcji bukiet roz , aby postawili ku pamieci Twegoio nicka . Naturalnie od 20 minut plonie na moim parapecie w oknie swieczka

Sebastos 🖐️ projekt dyrektore został usunięty..... niestety 😭 muszę wymyśleć jakiś metaforyczny nagrobek :classic_cool: 🖐️

weź kapcie i nie zmoknij to co tu robisz po dwóch piwach ? może pora na sen ? nie powiem,i że jestem po otrzymaniu prezentu w postaci sporej ilości zagranicznego piwa :classic_cool: i się raczę oodrobinkę :classic_cool: 🖐️

Sebastos ---> to najmilsza rzecz jaką dane mi było słyszeć na forum od 1,5 roku 😭 jeszcze się przez Ciebie rozkleję 😭 zatkauo mię

warczypies podoba mi się ten wulgarno-alkoholowy lifting dyrektore sugerujesz, że jestem podszywem - Hodowco Pcheł Maści Wszelakiej? :classic_cool:

nie sądze iż zostałem uprzednio powiadomiony o nadchodzących zmianach :D wyczuwam jakieś zmiany :classic_cool: mówiłaś że nie przeszkadzają Ci pchełki :classic_cool:

a gdzież mówię\, że przeszkadzają.... miłuję życie we wszelkich formach :classic_cool: 🖐️ w szczególności tych nadmiernie hycających i tyle :P 🖐️ zresztą bandżi też lubię --- phi [🖐️

Proszek do prania ja pod dwóch piwach leże pod stołem, schlana jak świnia pierwsze zostało zaczęte chyba koło 18.30 :classic_cool: także teraz już wiesz dlaczego nie leżę :D - hooooy - tzn i tak leżę - ale jeszcze kontaktuję :D 🖐️

trąci amtorką :classic_cool: bez conajmniej dwóch browarów nie powinno się wchodzić na kafe. proponuje wpisać to do regulaminu :classic_cool:

rubikowa..... to nie tak.... po prostuu\ rozpoczał się nowy etap mojej obecności na kafe :classic_cool: 🖐️ i tyle :P

szczerze mówiąc nie wiem, ale sądząc z tego że usunęli wszystkie moje posty - pewnei nei spodobała im się moja stopka :D ta z kuurwą i manipulantką czy tam z czymś - już nie [amiętam :D 🖐️ kapnęli się że została powielona blisko 15.000 razy ;D to mógł być wstrząs dla moderacji ;) z troski aż mail do nich poszedł :classic_cool: na razie czekam na odpowiedź 🖐️