Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

ludzie no czemu

Polecane posty

czemu Wy wszystko tak komplikujecie, przecieś, można 100 razy łatwiej, prościej, przyjemniej, nie rozumiem tego nowgo pokolenia... ogarnijcie się troche i bądźcie luźmi

Gość ale o co Ci chodzi słonko
;) ?

Bo wiesz mimo wieku wnuczuś pamięć jeszcze zipie więc się na prawo wybrałam, a co :D A jak nie wyjdzie to na lewo też można;) I jaki październik, 26 września kuźwa :O A Ty maturka? Czy mylę z kimś?

Maturka... ekhm, tak to ten okres, ale co z maturką będzie to nie wiem. Moge zaliczyć szkołę średnią bez tego... :P

Posłuchaj starej i doświadczonej:P Maturę zdaj i z głowy będziesz miał, potem zrobisz co zechcesz. A jak kiedyś o studiach pomyślisz to nie będzie problemu (zdasz jak zdasz, ja zdałam słabo, bez przygotowania, a jakoś się udało) A Ty małointeligentny się nie wydajesz, więc dasz radę:D

Aj ja to prowadzę taki bardziej nocny tryb życia :P A cóż to innego można całować prócz rączek?... Ja to taki jeszcze mały i niepoinformowany :P

Mały? Wielka szkoda:classic_cool: No przebogatym doświadczeniem to ja nie posłużę (nie)stety :D Aczkolwiek miejsc godnych warg i języka jest całkiem sporo :P Lecz nie będę gorszyć młodych oczu :classic_cool: Ja w szkole zawsze miałam przechlapane z powodu takiego trybu życia :)

Nooo może z tym ,,mały" to troszkę przesadziłem.. :P Jeżeli chodzi o oczy to... cholera na jedno oko zaryzykuje ;)

Czyli pęsety zabierać dziewczynie nie będziesz? :P Popiszesz ze mną, zdeprawuję Cię, oko stracisz i co będzie...zjedzą mnie tu żywcem. Bo nie cieszę się chlubną opinią wśród szanownych prawiczków na tym forum :classic_cool:

Choć co jak co, to prędzej u Ciebie zostanie zauważony ubytek na psychice po konwersacji ze mną :classic_cool:

oj tam zachlał, się troszku napił, no chyba normalne, więlbłądem nie jestem :D

ide, bu kurwa jutro robota czeka i nikt di chuja wyrozumiały nie bedzie, ale nznów sie nałoję i wróce, obiecyje jakem aburabi :D