Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamtarota

zbieram po jednym pytaniu od 5 osób - tarot

Polecane posty

niestety emi w ogole to od emilia? prosilam o imie i date a nie pseudo pokazuje mi sie ze maz jest znudzony i nie umie znalezc z toba porozumienia, nienajlepiej sie dzieje w zwiazku

anna 10.10.83 inna mozliwosc laczy sie z czyms nie z miejsca w ktorym mieszkasz wiec albo dfirma z kapitalem z innego "miejsca" albo cos nie w twoim miejscu zamieszkania myslalas juz o tym kiedys lub probowalas sie tam dostac, symbolizuje to karta mowiaca o "powrocie do czegos co juz przyszło ci do głowy"

Gość to moze jeszcze ja?
12.09.1988 karolina czy dostane nowa prace o ktra sie juz jakis czas staram ?

Gość ania 12 12 1985
mozeszz jeszcze cos powiedziec co widac w kartach o tej pracy? co to powaznego? zwolnienie?

Gość Macius skarbie
A MOŻE mi kiedyś odopowiesz ? czy już nie ? :)

Gość Macius skarbie
no to wielkie dzieki. :? : :/

Macius skarbie ewo droga nienawidze presji ;/ co czuje maciej - rozdzielenie energii pokazuja karty wiec jestescie w jakims trojkącie, podobasz mu się , otwarty za bardzo to on nie jest i chyba taki jego urok

12.09.1988 karolina tak a czy to forma stazu? tzn pokazuje mi sie ze na poczatku jakiejs drogi jestes ale to zaprocentuje praca tak

Gość mam pytanieeeeeeee
czy uda mi się otrzymać pracę o którą się staram i o której jednocześnie myslę Bożena 28.06.1978 dziękuję

ania 12 12 1985 z tego co pamietam rozklad zamyka diabeł a to karta kombinacji , nieuczciwosci i roznych "dziwnych" spraw zwykle moze oznaczac ze ktos mąci moze sie okazac ze za jakis czas stracisz prace, w gre wchodza tez chyba jakies osobiste animozje w tym wypadku

mam pytanieeeeeeee - bozena a tak naprawde mozesz isc do tej pracy? nic cie jakos nie blokuje? pokazane jest ze nie teraz, raczej nie dostaniesz w ogole tarot pokazuje cie jako osobe jakos uwiazaną do spraw zwiazanych z domem

Gość mam pytanieeeeeeee
Bozena aktualnie jestem w okresie wypowiedzenia wiec cos blokuje ale moze uda sie odejsc do tej pracy za porozumieniem stron a jak się nie uda to kiedy dostane nową prace?

Gość to moze jeszcze ja?
12.09 karolina nie , to jest praca w służbach mundurowych , ale długa droga przede mna :)

Gość posadz drzewko
Moge was prosić o kliknięcie? http://www.posadzdrzewo.pl/#/profil/linda4 Ratujmy Ziemię! Posadź wirtualne drzewo, a pomożesz zasadzić prawdziwe! Tetra Pak posadzi kolejne 160 000 drzew w ramach akcji „Posadź drzewo! Posadź swoje drzewo! Niestety trzeba skopiować i usunąć spację w linku

bozena cos z 10 nie da sie precyzyjnie okreslic czasu w kartach 10 dni tygodni miesiecy to moze byc ale ja raczej obstawialabym ze to po jakims wydarzeniu zwiazanym mocno z domem lub rodzina

Gość mam pytanieeeeeeee
stanie się coś złego w domu?

bozeno pokazuje mi sie ze w domu jest lub lada moment pojawi sie problem ze cos bedzie na granicy choroby/uzaleznienia i to odegra jakas role mimo ze brzmi dziwnie ta karta moze tez oznaczac ze potrzebne bedzie na jakies leki

Gość moze ja jeszcze
pominelas mnie wrozko.Bylam na samym poczatku.Ania27marz1984 Czy otworze wlasna firme?

Gość mam pytanieeeeeeee
w naszej rodzinie nie ma uzależnień, nie rozumiem ktoś zachoruje a ja znajdę dzięki temu pracę??

nie :) po prostu pojawi sie potrzeba spowodowana albo choroba albo jakimis "zbytkami" - uzaleznienia - cos co nam jest potrzebne jak lekarstwo ale w gruncie rzeczy obiektywnie nie jest nim tak? jak sie pojawi ten czynnik pewnie zauwazysz moze ja jeszcze tak ale uwaga na jakies papiery zeby wszystko dopilnowac i bylo czysto z urzednikami, moze sie pojawic cos nieuczciwego po drodze

Gość mam pytanieeeeeeee
czyli nikt nie zachoruje w moim domu? czy ten czynnik wystapi do końca tego roku?

Gość mam pytanieeeeeeee
trochę mnie zmartwiła perspektywa choroby...

Gość hahahhhahahhaahahaaaaaaaaaaaaa
KTOŚ SOBIE ROBI JAJA A LUDZIE NAIWNIACY SIE PYTAJA HAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHHAA:o

Gość Macius skarbie
dziekuje ;) 🌼 to nie presja, po prostu poczułam sie zignorowana :( a jest szansa że on do mnie wróci? albo że jak ja zrobie pierwszy krok to on wroci? on -ryby

Gość Macius skarbie
jeszcze jedno ważne pytanie czy on jest szczęśliwy zdrowy i niczego mu nie potrzeba, a jesli czegos mu brak to czego?

Gość mama na medal
czy bede miala jeszcze dziecko?6 lipca 77

tak będziesz jeśli skorzystasz z metody jakiej jeszcze nie próbowałaś u podloza jest pokazane niemozliwosc chyba zagniezdzenia sie jajeczka

Gość qkjoevj1ovji1
a ja też bym chciała :(

Gość teresa 03 07 1981
itam, posze o wrozbe- czy zajde w ciaze w koncu? :(