Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamtarota

zbieram po jednym pytaniu od 5 osób - tarot

Polecane posty

teresa zajdziesz ale po 1 musisz sie leczyc jesli juz sie leczysz masz zła diagnozę a jesli nie - pierwsza diagnoza moze byc bledna wiec potwierdz conajmniej 2 krotnie wyniki jakis badan szukaj dobrego specjalisty

Gość anetaaaaaaaaaaaaaa
ja poprosze Co mnie czeka we wrzesniu? 7marzec1985

Gość teresa 03 07 1981
czy tarot pokazuje cos wiecej? jakiej natury jet ten problem?

Gość natalijaaaa.
Natalia 11.04.1990 mam pytanko :D czy z obecnym partnerem z którym mam dziecko będe że tak powiem do końca życia??

Gość mozna jeszcze?
Edyta, 10.12.1988 kiedy sie zakocham z wzajemnoscia?

aneta w kartach zaznaczaja sie jakies egzaminy badz konkurencja , czy branie udzial w jakims sporze poza tym uwaga na jakiegos faceta - moze stanac na drodze do jakiegos twojego celu duzo ruchu energii wiec albo wysilek fizyczny albo jakies sprawy wymagajace wlozenia w nie duzo pracy jesli cos zaplanowalas - potrzeba samozaparcia by to doprowadzic do finalu natalija jesli sie uprzesz tak. sporo jeszcze wyzwan przed wami. musicie nauczyc sie dzielic pewnymi sprawami ze soba. nie zamykajcie sie w swoich swiatach jesli chcesz z nim do "konca" zostac ale szanuj tez jego odrebnosc teresa moze to zabrzmi dziwnie ale karty mowia ze jestes spieta i w glebi nie ufasz ze dasz dziecku bezpieczenstwo i dobry dom

edyta jakis tam obiekt mi sie jawi :P ale nic z tego nie bedzie , tzn ten o ktorym teraz myslisz. musisz poczekac kolo 4 lat na prawdziwa milosc

Gość teresa 03 07 1981
dziekuje za wrozbe aczkolwiek nie moge sie zgodzic z tym co teraz napisalas... w kazdym razie dziekuje za poswiecony czas, pozdrawiam.

Gość ja lubie ta piosenke
Kasia 2.10.1987 Czy partner mnie zdradza? Jak się skończy ta kłótnia

Gość aktinka
Anna 22.10.1978 Czy Jacek mnie kocha i czy w końcu coś tego będzie?

agnieszka a ty nie masz teraz przypadkiem faceta? w kazdym razie karty pokazuja cie jako osobe kochliwa albo zainteresowana juz kims kasia no nie wiem czy cie zdradza, raczej nie widze zdrady fizycznej za to ty jestes pokazana jako osoba robiąca z igły widły pogodzicie sie i znow beda kłótnie

Gość mozna jeszcze?
no, mysle o jednym, bo zapowiadalo sie fajnie. ale czy przed tym "ostatecznym" vede w jakis zwiazkach? chce cos poczuc, korzystac z zycia. odpowiedz, prosze, czy bede w jakims zwiazku przed ta jedyna miloscia?

Gość madzialenka1
Magdalena 11.9.87 poznałam ostatnio pewnego chlopaka - Łukasz rocznik 1987 -nie znam dokladnej daty. jakie on ma zamiary? czy on sie mna bawi? bardzo prosze o odpowiedz

Gość anetaaaaaaaaaaaaaa
""aneta w kartach zaznaczaja sie jakies egzaminy badz konkurencja , czy branie udzial w jakims sporze poza tym uwaga na jakiegos faceta - moze stanac na drodze do jakiegos twojego celu..." Nie rozumiem jednego zdania, czy ten facet bedzie mi chcial zaszkodzic? cz bedzie ze mna rywalizowal? Czy ja go znam? Z gory dziekuje i zycze milej nocy

akurat o fizyczną to mi nie chodzi jeszcze - jeszcze :( a czy wogole cos widzisz z tego zwiazku

anna urodzilas sie tego samego dnia co ja ;) jacek to taki facet ktory chyba kocha glownie sam siebie a najbardziej przegladac sie w oczach innych ma do ciebie pozytywne uczucia ale czyms pomalu sie jakby nudzil z jego postawy mozna wnosic ze daloby sie cos wystrugac ale na dalszym etapie widze rozdzielenie czyli albo odleglosc i wyjazd albo nagle zalamanie znajomosci cięzka sprawa, jakbyscie zmagali sie z czyms co ciezko przeskoczyc jesli chodzi o przyszlosc relacji

kochamtarota troszkę tutaj chciałam cię sprawdzić.. ale moje pytanie brzmi :czy będzie nam się układać?? powtarzam aga 1990 05 13 i dodaje roman 1987 01 02 przepraszam za wczesniej:D

Gość agata 08.10.1986
jaka jest przyszłość mojego małżeństwa?

kasia niestety nie bedzie ok, brak wam wspolnoty, klotnie rozwalaja wszystko i rozdrapywanie jakiegos przeszlego wydarzenia ;/ aneta nie wiem czy sie uczysz i masz jakis egzamin albo jakiegos "przelozonego: to taka mniej wiecej relacja, ten facet bedzie chcial jakos cie sprawdzic i jesli cos jest u ciebie w "braku" wykazac to i troche cie zestresuje

Gość madzialenka1
a ja moge jeszcze liczyc na wrozbe? bardzo mi zalezy...

Gość poniżona ona 117
karolina 15.03.1992 czy uda mi sie zajsc w ciaze do konca roku?

Gość grzegorz 26.05.86
kiedy wreszcie poprawi sie nasza syt finansowa?

Gość anetaaaaaaaaaaaaaa
tak uczę sie w szkole językowej, ale moim docentem jest kobieta, która namawia mnie juz na egzaminy państwowe, ale ja jeszcze chce sie pouczyć, wiec na te egzaminach jeszcze sie nie wybieram... :)

agata 08.10.1986 juz albo wkrotce pojawia sie jakies tajemnice , moze cos wyjdzie na jaw. niestety bedzie to naprawde nieprzyjemne przezycie i nie ma tak ze jednoznacznie cos sie stanie. jest pokazane wyraznie ze drogi sa dwie i za wczesnie osoadzac, ja jednak przychylam sie ze bedziecie ze sobą aga i roman nienajgorzej , jesli jestes gotowa na tzw codziennosc i meskie "zacinanie sie" od czasu do czasu to mozecie cos z tego wycisnac niedlugo pojawi sie smutne zdarzenie ale jesli bedziecie dla siebie oparciem to wzmocni wasza relacje facet pokazuje sie jako "podtatusiały" więc może mimo mlodego wieku ma bardzo tradycyjne spojrzenie na zwiazki

w takim razie czy widzisz jak sobie z tym poradze całkiem sama

Gość Karolina 2.07.87
jak widzisz u mnie sprawy uczuciowe - czy poznam kogoś w najblizszym czasie?

Gość mozna jeszcze?
wrozko, prosze zwroc uwage raz jeszcze na moja sytuacje, powiedz, czy bede jeszcze w jkais zwiazkach? jesli tak, to kiedy? prosze...

Gość Kasia 20.02.1995
czy Andrzej ma co do mnie plany poważne czy chce mnie tylko zaliczyc?

grzegorz czy ty myslales o jakiejs "grze" aby poprawic finanse pokazuje mi sie w kartach ze za jakies 7 miesiecy i uwaga na tzw słabostki i jakies tendencje do lekkomyslnego rozporzadzania kasą karolina a ty bierzesz lub bralas jakies leki zwiaqzane z systematycznoscią bo zaznacza mi sie ze to wazne uwazaj w tym roku na ciaze bo mozesz nie donosic