Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good morning

Czy ona mnie naciąga czy to normalne?

Polecane posty

Gość baśka mi ukradła nicka
To pewnie zwykła blachara, która się lansuje w macu.

"stary jesteś frajerem i tyle znajda sie kobiety które bedą CI mówić że jak chodzisz z kobieta to musisz jej STAWIAĆ i PŁACIĆ " zgadzam sie w 100%. na szczescie juz dawno minely czasy, kiedy to facet utrzymywal rodzine, za wszystko placil, a kobiety zadanie to utrzymac dom i wychowac dzieci. teraz kazdy moze zarabiac i miec kase i facet nei musi za wszystko placic

Gość purpura_to_moj_płaszcz
randka w macu...bez komentarza:/

Gość sala samobójcówpytanie
jasne teraz jest takie równouprawnienie że kobieta musi rodzić, cierpiec w czasie okresu, chować dzieci, zaspakajac seksualnie męża, tyrać na dw etaty, po powrocie do domu gotować i sprzątać :D :D wasze uprawnienie równo gówno:D :D a faceci są odciążeni i leniwi, z braku zajec chodza na piwko z kolegami albo zdradzają

"wasze uprawnienie równo gówno a faceci są odciążeni i leniwi, z braku zajec chodza na piwko z kolegami albo zdradzają " to zalezy jakiego sobie faceta wybralas

Gość purpura_to_moj_płaszcz
"zaspakajac seksualnie męża" to wy seks jako obowiązek traktujecie?:D Myslałam, że zarówno kobieta zaspokaja faceta jak i on ją, przynajmniej u mnie tak jest. Sprzatanie, gotowanie, itp też normalni ludzie dzielą.

Gość gość
czy ja mam bana na kafe?