Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morfeus.........

Dziewczyny śledząć wątek tego oszusta matrymonialnego rozumiem, że mówiąc wam

Polecane posty

Gość Morfeus.........

ładne słówka można was łatwo uwieść niezależnie od wyglądu? Czy się mylę?

Dziewczeta rzadko zwracaja uwage na wyglad, najwazniejsza jest inteligencja. Dla mnie rowniez charakter. Ja, przykladowo, mialam bardzo nieatrakcyjnego partnera, a rozstalam sie z nim nie z powodu wygladu, a z powodu tego, ze mnie oszukiwal.

Gość Morfeus.........
ja mam akurat wszystkie zęby, ale jestem zaskoczony waszym łapaniem się na słówka u tego oszusta

A co to za watek? Wszyscy lapia sie na slowka. Spojrz na kafe, ludzie nie wychwytuja ironii, prowokacji.

Gość Morfeus.........
ale co z waszą kobiecą intuicją?

Gość Morfeus.........
czyli czekacie aż ktoś was znajdzie i w sobie rozkocha?

Nie do końca, przykłady oszustów matrymonialnych świadczą wręcz przeciwnie. Kobieta poczuje się adorowana i daje, daje i daje, by zostać wykorzystana.

Mój eks był strasznie brzydki, nie miał zębów, nosił protezkę mimo 32 lat, miał pryszcze na twarzy, wielki perkaty nochal, małe świństkie oczka, spiczaste uszy, był niższy ode mnie o głowę, ciągle puszczał bąki, bekał, a i tak się w nim zakochałam... miłość jest slepa i tyle.

Gość Morfeus.........
Calluna78 - to głupio że się w kimśtakim zakochłaś

Calluna78 - wspolczuje, jeszcze gorszy, niz moj :D Zauwaz, ze wszystkie te panie sie w koncu na nim poznaly, dosc szybko. Na poczatku zwiazku nie zakladamy ze nasz partner jest szuja i swinia. Dajemy mu kredyt zaufania, pozniej weryfikujemy. Wnioskujac z opisu, ten czlowiek byl atrakcyjny fizycznie.

Gość Morfeus.........
Calluna78 - a czym Cię ujął, że tak zapytam z ciekawości?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] Calluna78 Mój eks był strasznie brzydki, nie miał zębów, nosił protezkę mimo 32 lat, miał pryszcze na twarzy, wielki perkaty nochal, małe świństkie oczka, spiczaste uszy, był niższy ode mnie o głowę, ciągle puszczał bąki, bekał, a i tak się w nim zakochałam... miłość jest slepa i tyle. :o

Morfeus, nie dziw sie, ze panie sie lapaly na slowka, skoro ten pan klamal nawet wiarygodnie, a Ty w ogole nie zauwazyles, ze Calluna78 ma innego nicka i kompletnie inny styl wypowiedzi. Rozumiem, ze Wy faceci kompletnie nie jestescie wyczuleni na takie niuanse? :D

Gość Morfeus.........
dobra, nie jesteśmy wyczuleni na takie niuanse bo skoro wybieramy wg wyglądu to co za różnica jaki dana osoba ma nick

Morfeus - uprzejmie informuje, ze Calluna78 jest moim osobistym podszywem, zwierzajacym sie na forum, ze jest lesbijka i ma problemy psychiczne. Ma zupelnie inny styl wypowiedzi niz ja, ale naiwniaczki sie na to lapia. Naiwniaczki takie jak Ty. I Ty dziwisz sie, ze kobiety lapia sie na prawdopodobnie inteligentne klamstwa, skoro nawet banalnego podszywka nie umiesz rozszyfrowac? :D

Gość Morfeus.........
mam wrażenie, że to nie jest podszyw

Gość Hehe teraz podszyw sie pod
autora podszywa

Ujął mnie tym, że miał talent artystyczny-robił piękne kolczyki, miał nawet swoję firmę, i zarabiał 10 tysięcy miesięcznie :)