Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Uwaga uwaga! Kafeteryjny konkursik...... vol. 2....

Polecane posty

up bo podnietzające a tak nawiasem toć przeciez widac, ze te wszystkie posty krzyczące, ze dyrektorke to kobieta.. widac, ze pisala je jedna osoba. albo dyrektore albo jakaś jej/jego przydupaska To w końcu WIDAĆ czy nie widać??? Bo najpierw widać że pisała dyrektore a potem widać, że pisała przydupaska??? :D :D :D 🖐️ logiką to Ty w towarzystkie chyba nie błyszczysz :(

Gość up bo podnietzające
jest dwa razy "widac" przez pomylke to sobie wykresl jedno i bedziesz miala jak taka tepa jestes. i nigdzie tez nie ma, ze nie widac :o

up bo podnietzające o boze hahah co za roznica jaka to pora roku. chodzi o pogode.. ze jest chlodno a ty/czy laska na focie za wszelka cene musi swiecic dopą! zalosne ejjjjj - w czarnych spodniach też ?????? przesadzasz 😴

Gość up bo podnietzające
a tak nawiasem toć przeciez widac, ze te wszystkie posty krzyczące, ze dyrektorke to kobieta.. pisala je jedna osoba. albo dyrektore albo jakaś jej/jego przydupaska. pasi? :o

skoro mam wykreślić sobi samodzielnie słowo widać :classic_cool: to tym razem wykreślę sobie całą linijkę :D :P 🖐️

Gość up bo podnietzające
dobra spadam. nie wiem po co sie z toba w ogole w gadki wdaje :D mialam napisac jedynie, ze laska ze zdjecia ubrana jak wiesniak. napisalam wiec spadam 🖐️

warczypies masz kaganiec? a wcześniej pogadać nie chcesz? na początku czas na kaganiec - później to tylko kajdanki :classic_cool:

no dobra, chciałem się dowartościować :classic_cool: a Ty jak zwykle mi nie dajesz :o a pozatym to kto Cię tak lubi jak ja? :D

Gość piesku nie zdardzaj
dyrektore bo to by sie jej na pewno nie spodobalo :P

Gość piesku nie zdardzaj
każdy możne być ale jej nikt nie zastapi :classic_cool: 🖐️

Aniołek w kropki Znowu szpile czy ta laska z fotek kupuje sobie też papucie na szpilach? albo skarpetki???? przestań podbierać matce bamboszki i zmień je na normalne obuwie 😴 🖐️ :P ps. dzięki za podsunięcie pomysłów do zdjęć :P

warczypies taaa...teraz każdy może być dyrektore a jak wiadomo prawdziwa królowa jest tylko jedna :classic_cool: ;) 🖐️

MałaBlondynka Jak tam dyrektorke mogę się już swojej nagrody na @ spodziewać czy nie ma sensu się logować? ale przecież ja jestem podszywem :classic_cool:

Gość ekskjuzmii
co brzydka pipko podnosisz stary topik bo na nowym nikt nie chcial z toba pogadac?:D

brzydką pipkę to sobie znajdź w gaciach 🖐️ a podnoszę - z kulturalnej potrzeby odpowiedzenia moim dyskutantom, którzy wcześniej - z różnych powodów - odpowiedzi nie otrzymali :) 🖐️

Gość ekskjuzmii
brzydal brzydal :D wymień morde to pogadamz toba z litości 🖐️))))))

ekskjuzmii brzydal brzydal wymień morde to pogadamz toba z litości )))))) jedyne co możesz zrobić to postukać sobie w klawiaturkę żałosny chłopaczku - Twoje prowokacje fruwają mi koło dooopy :D

Gość ekskjuzmii
buzi :*