Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksander123456789

Czy ktoś może mi pomóc?

Polecane posty

Gość aleksander123456789

Witam chodzi mi o alimenty na dziecko.Jestem kierowcą zawodowym i moje zarobki na papierze są niskie ale dodatkowo mam jeszcze tzw diety które są liczone za kurs ale nie ma ich na papierze.Mam duży kredyt w banku i poprosiłem w pracy by napisali mi na zaswiadczeniu o wiele wiecej niz zarabiam czyli zeby wliczyli mi te diety i wyszlo okolo 4 tys zeby dostac kredyt.A na papierze mam teraz 1.500zł bo ten kredyt już dawno brałem.Chodzi mi o to czy bedą dociekać jak przy tak niskich zarobkach dostalem kredyt?Czy bede musiał sie tłumaczyć że wogóle mam kredyt?A jesli żona powie ze na jednym zaswiadczeniu mam mniej a na jednym wiecej to coś bedzie nie tak?Prosze pomóżcie mi:(

Gość marco_pol@
a jak się to ma do alimentów???

jesli twoja zona chlapnie to pracodawca albo kadrowa beknie za to :classic_cool:

ponadto dieta to nie dodatkowy dochód tylko zwrot kosztów wyzywienia za podróż słuzbową

Gość aleksander123456789
Dziwne to trochę sam niewiem co mam robić teraz?Ile moge sie spodziewac w takim razie tych alimentów skoro na jednym mam prawie 4 kola a na drugim tylko 1.500 a do sadu napewno mi napisza te nizsze prawdziwe.Ale chyba raczej sie zapytaja czy mam jakies inne wydatki i bede musial powiedziec o kredycie.

Gość aleksander123456789
Destina będa chcieli rozliczenie PIT za ubeigły rok... A po co? Ale sad nie jest taki glipi bo przy zarobkach 1.500 zl nie mozna dostac kredytu prawie 300 tys no nie?

własnie po to mój przyjaciel teraz miał taka sytuacje bo żona podała o podwyzszenie alimentów i ejdyne gdzie wogóle są prawdziwe dane nie te do koperty i td sa na pit a ich nie interesuje jak Ty dostałes kredyt sa poręczyciele, inne udogodnienia itd ich interesują dochody

Gość aleksander123456789
A jesli mam ziemie tylko ze ta ziemia jest w dzierżawie?

musisz wykazac na życzenie sądu wszystkie dochody, a dochody musza byc legalne opodatkowane więc dlatego dokumenty ze skarbówki Wiem że ...Ty też masz królową ...nigdy ...nie znałam bólu jakim jest ...myśl że ...ja nią być nie mogę... nasze bajki różnią się ... Wiem że ...Ty też masz królową ...nigdy ...nie znałam bólu jakim jest ...myśl że ...ja nią być nie mogę... nasze bajki różnią się ...