Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jeszcze raz o Holandii i KK tam...

Polecane posty

wiecie nic nie powiem tym Polakom - tyle lat tam siedzą, ale wiecie no - widocznie to miało być na chwilę bo ja powiem wam w czym rzeczy - no to to jest tak - katolicy stwierdzili że Pan Jezus nic tam nie znaczy i nie wiedzieli czemu. Otóż własnie przez to, że od Hitlera on tam popełnił samobójstwo. Tam Hitler coś znaczy, a Jezus Chrystus nic. Choć ja bym tę moją kierowniczkę z 2 pracy wykończyła Kościołem tylko że mało mszy i nie dałam rady. Tak codziennie do kościoła i wypad z roboty. Tak to działa. I chyba tak sie zaczęło, że katolików. Ale nie wiedzieli czemu ten Pan Jezus nic nie znaczy. Bo w Polsce coś znaczy? tam nic. Jakoś tak musieli iść i tyle. No i tylko nie umieli wymyślić czemu? I zaczęli kościół pomawiać że ich nie potrzebują w takim razie - Maryję zaczęli wyzywać od córek rzeżnika i PO KOŚCIELE - od Adolfa, a reszta? Bo wiecie to jest królestwo, ta rodzina królewska to chyba obłęd i tyle. A reszta trzyma sie władzy. A władza to nie doczytali w Ewangelii że to jest brak ucisku wiecie takie rzeczy. Bo jak Pan Jezus coś tam może znaczyć? Wyłacznie z tytułem KRÓL i tyle. A tak to nic. Ale normalnie jakie to są rzeżniki to sie opisać nie da i tyle. I zobaczcie jak cichutko, pięknie. A nad nimi Anioł Stróż Laleczka Chucky i tyle :( Ja nie mogę. No ale ludzie mieli rację, że niby dobrzy a choćby wcale. I że jacy oni są, że tak to wygląda. To niech se włączą horror Laleczka Chucky. Stoi se laleczka - nagle łup i cię nie ma i tyle. I szans z nimi nie mieli od Hitlera. Ja mam z nimi szanse przez matkę i tyle. I zjawę Elzbiety I. Ja zrobiłam że ona widziała Lucyfera, a ja niewiele gorzej, ale wystarczy na nich Elzbieta I i nie ma ich i Polacy z Koscioła tak mieli lecieć i by się musieli poddawać i stała praca by była bo będzie że pomawiam KK, że leciał Elżbietą I. A zobaczcie jak to w Holandii widać i tyle. STRASZNIE. I tylko tak byłaby stała praca tam, żeby mi nikt tyłka nie zawracał stałą pracą bez kościoła bo by sie ze mnie śmiali - w końcu najpobożniejszy naród na świecie i tyle. A jak tam życ? Tylko tak - jak laleczka Chucky - nagle ŁUP i koniec. Nóz w plecach i tyle. KK też tam niezły rzeżnik i tyle. I wiecie zostawcie tę Japonię i zabijanie FOK tam NIEWINNYCh bo Holandia a oni... ach tyle wam napiszę. Ale co - nie jest to prawda? Jak nic. Bo Maryja tam nie działa. Tam jest taka władza i taka rzeżnia jak dla mnie i tyle :( Się wstydzić powinni i z tego eutanazja. A narkotyki też, ale z tej rzeżni jednej wielkiej wiecie.

I zobaczcie kto tam rządzi z Polaków - Iwonka która pomawia sobie Maryję od córek rzeżnika. A kim jest dla niej Pan Jezus. Bo widzicie jak Polacy tam przegrali bo nie zrobili z Pana Jezusa króla. Tam znaczy tylko król i masz tytuł król i po nich z wiary i tyle. I mozesz se chodzić do kościoła i wszystko gra. No wiecie on rządził, ale jak? Ani wojny ani na morze nie poszedł - tacy szaleńcy, a poza tym rzymscy - no teraz to pewnie nie, ale silne państwo stworzyli. Ja się malutko znam na ich historii. Wcale. Ale niezli są do dziś i tyle z całości. Bo czym wykończyłam Iwonkę KRÓLEM Panem Jezusem i co? I tyle :(