Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona ona

słuchajcie weszłam na ogłoszenia matrymonialne

Polecane posty

Gość zaciekawiona ona

na stronie mojego miasta, przy okazji szukania pracy Zaskakujące jak dużo młodych chłopców, w wieku 20, 22 lat szuka partnerki starszej, dojrzalszej, niektórym chodzi o sam sex, a inni piszą że w rówieśniczkach i młodszych pannach nie nie odnajdują tego czego szukają i tak sobie myślę, że to może być konsekwencją, zaniedbania matki, może ci chłopcy szukają w tych kochankach ciepła matki czy coś

Gość zaciekawiona ona
a może to zwykłe zboczenie. Obracanie mamusiek

Gość aguśka;)
portwela;)

Gość huhohui
Mi sie wydaje e oni chcą niezobowiązującego seksu. Bo ze starszą nie będzie wpadki i nie trzeba jej kłamać jak to się ją bezgranicznie kocha. Zresztą facet też chce mieć frajde w łóżku i chciałby miec taką doświadczoną partnerkę. Nie chodzi tu o żone, ale kobietę, którą fajnie będzie się przez jakiś czas bzykało, aż się nie zacznie szukać materiału na żonę.

Gość to sprawdz sobie
ile panienek szuka starszego faceta, albo wprost - sponsora

Gość zaciekawiona ona
sprawdze :P jest też masa facetów, którzy dają dość smutne i żałosno - desperackie anonse, że szukają kobiety która ich pokocha :( zaciekawiła mi oferta faceta, który bez podtekstów zaprasza na rejs do szwecji :P - no co ? raz się żyje :D masa ofert dla pań jako osób towarzyszących na wesela - to mogłoby być ciekawe :) nigdy sie tym nie interesowałam wcześniej, ale chyba zacznę. Mozna poznać nowych ludzi i się zabawić. Myślicie, ze takie anonse zamieszczają sami nudziarze ?

Gość faktycznie.strach
"Bo ze starszą nie będzie wpadki" Myślisz, że szukają takich po menopauzie? hehe

Gość zaciekawiona ona
w moim miescie wszystkie szukają miłości i nie chcą przygód :D kilka lesbijek i ewentualnie jedno małżenstwo szuka drugiego do łóżka

Myślę, ze uważają że starsze kobiety widzą czego chcą. Są bardziej doświadczone w łóżku. Jak sobie wpadną w oczy to będzie jasny komunikat, jak nie to też powiedzą wprost. Myślę, że uważają się również za "dojrzalszych" od swych rówieśniczek. To takie zgadywanki i pewnie nie pasują do wszystkich przypadków, ale myślę że do dużej ilości. Jak Ci się podoba taka teoria ?

Gość no ale skoro tak wszytko wiesz
hahaha..dobre to ostatnie. szukaj zatem męża i się spyknijcie z ta drugą para :D ;)

Gość skotiszirisz
na starej p**** młody ch** się ćwiczy :P

Gość zaciekawiona ona
dużo młodych lasek jest doświadczonych, a Ci chłopcy ewidentnie chcieli kobiet w średnim wieku i prosili o powazne traktowanie ich oferty, że nie są zwykłymi 20 latkami, że sa dojrzali myślę że to kwestia podniety. Sposób dowartościowania, bo zrobić dobrze 40 letniej kobiecie, będąc pryszczatym... ;)

A może są niedojrzali emocjonalnie, nie oddzielili się od nadopiekuńczej matki i szukają "mamusiek" :)