Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszsza

Szukam logopedy lub/i terapii logopedycznej w Katowicach

Polecane posty

Gość haahahahahahahahaha
myszsza google nie gryzie

tel tez nie ale kuzwa do wszystkich gdzie dzwonie nie maja juz logopedy albo nie maja na nfz albo nie maja dzieciecego, albo nie maja terapii i tak w kolko

Gość teosia
Mysza, czy Twoj starszy syn ma opozniona mowe? bylas na forum gazety? tam fachowoci doradza

Gość purpurowa32
:O sorry ale jestes osłabiajaca kobieto ktos ci daje wskazowki gdzie masz dobrych specjalistow, a ty piszesz, ze miasta nie uznajesz? o zesz:O

purpurowa a czy ty masz cos do powiedzenia w tym temacie? chyba nic to spadaj na gazecie nie bylam, ale mozesz podeslac jakis sensowny link bo tam tych tematow jest sporo a niektore niezle daremne, szukam lekarza do diagnozy mowy i zajec bo dotychczas odwiedzeni maja mnie gdzies...

Gość purpurowa32
mysza, powialo kultura:O moze zamiast na nauce mowienia skup sie na nauce kultury i dobrego wychowania! ps.tak, mam cos do powiedzenia, skonczylam glottodydaktyke, ale nie pracuje w zawodzie....chcialam ci doradzic, bo wiem jakim problemem jest opozniony rozwoj mowy..ale coz, na drugi raz w twoim przypadku lepiej powstrzymac sie od porad!

Gość teosia
sorry,ale chyba ja juz nie chce ci nic podpowiadac

no tak faktycznie :) bardzo dziekuje kafeterii za pomoc jak zwykle kafeteria zna sie jedynie na kupkach dupkach tempkach i pzrechwalkach ile kto zarabia to sa wazne tematy na forum

widocznie czegos nie zaplaciles/as :P mnie tam sie nic takiego nie pojawia, a nawet jesli to co?

Gość resursy29
chyba ty tępa krowo nie zapłacilas! a co do tego,ktosie na czym zna głupia babo,to ty sie na niczym nie znasz oprócz plodzenia małych bachorow....

Gość oooooo,,,ooooo
Myszsza, boze jak mozna byc takim przyglupem

Gość a dlaczego maci
rejestrację z Cieszyna?

a co to kuzwa dochodzenie? temat byl o czym innym a teraz 100 pytan do... po co sie mnei o cos pytacie przeciez jestem taka tepa to ja nic nie wiem :P ale jestescie popieprzone co niektore...

Gość oooooo,,,ooooo
bo w cieszynie z mopsu korzysta bo jest tam zameldowana,a w katowicach wielka pania udaje:O

Gość Joasia 83
Polecam bardzo dobrego logopedę, osobę ciepłą i o dużej empatii. Przyjmuje w centrum Katowic, przy Al. Korfantego. Adres strony internetowej: http://www.mojalogopedia.pl/

Gość Kasia radzi
Polecam świetną logopedkę dla dzieci i dorosłych- panią Monikę Knapczyk. Prowadzi terapię logopedyczną w centrum Katowic,a umówić można się w miarę szybko. Umawiamy się przez telefon: 886483547, maila: halologopeda@gmail.com lub na miejscu. Z jej pomocą mój Fabian mówi dzisiaj "szafa" a nie "safa" i pięknie wypowiada "r". Polecam jako zadowolona mama:)

Gość gość
up

Gość gość
Szukam kogoś kto pomoże gdy dziecko prawie nie mówi a ma już 3 latka , na wizyte na nfz mam czekać 2 miesiace

Gość gość
Niedaleko Carrefoura na Rożdzieńskego masz taką poradnie Centrum Statera http://www.statera-reha.pl/oferta.html bardzo przyjemna Pani Logopeda przyjmuje , moja dwójka dzieci tam chodzi , jest tez wczesne wspomaganie rozwoju . Logopedów maja kilku nawet

Gość gość
Na Bażantowie jest InCorpore. Polecam tam się udać. Są tam rehabilitację słuchu i mowy i szereg innych. Jest na NFZ ale są kolejki oczekiwania. Na początek proponuje prywatnie do laryngologa on zbada słuch i da dalej skierowanie. Mają tam super logopede p. Milene, która za niedługo lub już wróciła z macierzyńskiego. Super kobieta. Nasze dziecko w roku nauczyło się przy niej płynnie i wyraźnie mówić, a mając 3,5roku nie mówił

Gość gość
Do nas przyjeżdża Pani Monika, logopeda i pedagog, przyjmuje u sebie ale też dojeżdża do domu dziecka. Ale z pełną walizką zabawek i pomocy :) Cora ja uwielbia, razem rysują ulubione postacie z bajek ( ta pani świetnie rysuje ) i ucza sie przy tym poprawnej wymowy. Moja mała ma taką chęć do nauki że ćwiczenia ktore pani Monika zadaje do pracy z nami wykonuje błyskawicznie i nie trzeba jej zmuszac, a wcześniej logopeda z przedszkola zadawał ćwiczenia i nie dalo jej sie zmusić. Ma kobieta podejscie. Coraz lepiej wychodzi córci też mowa a bardzo sepleniła. Słychać efekty pracy. Do nas dojeżdzą do Sosnowca ale z synem kolezanki pracuje w Katowicach, jest mobilna. Podaje nr telefonu może sie komus przyda tel 510 509 455

Gość Małgorzata345
Gorąco polecam Gabinet Logopedyczny Papuga w Katowicach. Świetny logopeda - bardzo pomógł mojemu dziecku. http://www.papuga.com.pl

Gość Krystyna68
Chodziłam z moim synkiem do wielu logopedów ale największym problemem było zawsze jego rozkojarzenie. Musiałam albo z nim siedzieć całe zajęcia albo kończyć po kilkunastu minutach. Dopiero jak pani Joanna zaczęła do nas przyjeżdżać, ma mnóstwo logopedycznych gadżetów: gier, na laptopie jakieś programy No i te słuchawki! Jak mały w nich ćwiczy to jest zauroczony własnym głosem. Polecam! Teraz ma gabinet w Katowicach na Sokolskiej. drzewomowy.pl