Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverland?

CZY TO NORMALNE?? SEKS Z................

Polecane posty

Gość neverland?

spotkaliście sie kiedyś z czymś takim? ponoć to dosyć powszechne zjawisko, chociaż wierzyc mi sie nie chce. otóż. Mój facet z którym jestem od 3 lat zażyczył sobie ( w sumie to była tylko sugestia) ze chcialby patrzec jak inny facet mnie rucha. tak po prostu. mowil że go to kreci. to bylo dawno i uznalam to jako zart. ale ostatnio znowu zaczał nagabywać i to dosyc intensywnia. wczesniej nikt mi nie proponowal czegos takiego... ale zaczelam nad tym myslec w sumie nie mialabym nic przeciwko gdyby nie obawa. Obawa że straci do mnie szacunek, ze miedzy nami juz nie bedzie tak jak dawniej, ze bedzie mnie traktowal inaczej. mowilam mu o tym a on na to ze to przeciez nie zdrada, bo za jego zgoda... sama nie wiem. czy ktokolwiek z was spotkal sie z czyms takim? i czy wasze relacje po jakoś sie jakoś zmieniły?

Gość baśka mi ukradła nicka
Nie, to nie jest normalne.

Gość until ikhjkghg
czemu moj facet tak nie chce :( :P

Gość neverland?
śmieszne. sam sie pytał czy nie znam nikogo kto by na to przystał. troche to dla mnie dziwne, bo ja bym w życiu nie zgodzila sie na to zeby on roochał jakas panne, ale wiem ze niektorych to kręci.

Gość damianek234
miałem taką sytuację że facet miał młoda żonę tak około 24 lata a ona 45 lat ja byłem bez dziewczyny i chciało mi się ruchać Więc zapytałem go czy jego żona nie ma jakiejś koleżanki bo mam cholerną chcice a nie mam dziewczyny On mi na to że mam wydupczyć jego żonę a on będzie patrzył na to Ona wie o tym i się zgadza. Zamurowało mnie to i już więcej nie pojąłem z nim tego tematu Więc chyba istnieją tacy faceci Ja tego nie rozumiem

Gość mamy ci
Zwykłe zwyrole.

Gość neverland?
no wlasnie tez tego nie rozmumie, mnie by zżarła zazdrośc

Gość RKM 102
Bo to po prostu pedał ! Tak pedał i zwykła ciota , którego kręci fiut i męska dupa . Weźmie jakiegoś byczka z ulicy , który będzie cię grzmocił a on będzie lizał mu śmierdzący rów :D

Gość damianek234
co innego sexy party moją dziewczyna rucha jakiś koleś a ja jego laskę Miałem taki układ gdy nam się znudził sex i chcieliśmy odmiany

Gość neverland?
rkm sam jesteś pedał.

Gość RKM 102
spoko :D Na mnie nie licz :D

może twój facet chce się podniecić twoją reakcją podniecenia w czasie stosunku z innym facetem czy podobnie reagujesz czy może on jest słaby w seksie

Gość neverland?
heheh moze, ale slyszalam wczesniej o takich dewiacjach i nie wiem czy sie na to zgodzic.... hmm nikt z was nie bral udzialu w czyms takim?

ty go znasz lepiej Obawa jest czy on nie będzie ci wypominał tego. Zależy to od zasad moralnych jakie ma utrwalone ( wiesz co mam na myśli)Jeszcze od tego czy ty będziesz się potrafiła odprężyć wiedząc że on ciebie obserwuje

powie ci ze jestes zwykla kurwa szmata ... Bo sie zgodzilas zobabczysz ze tak bedzie ale tylko wtedy jak to zrobisz i po jakims czasie na bank ci wypomni , a potem bedzie wymyslal coraz to nowsze pomysly kurwa gdyby moj maz taki nr mi wycial to by stal za drzwiami

Gość neverland?
mowi ze nie bedzie na bank wypominał....

faceci tak mowia , i ci co w taki sposob namawiaja na bank wypomna >!! i co z tego bo nawet jesli ci powie ze nie wypomni a zacznie cie zmuszac do innych rzeczy?? powiem ci tak ja widze trzy obcje albo jest popierdolony:) .. pragnie nowosci ... i bedzie zyl z toba jak nigdy nic ale to sie wiaze z coraz to nowszymi fantazjami albo to zrobisz i on sprawdzi cczy sie tak poswiencisz i cie zostawi albo NIE ROB TEGO BO JAK TO ZROBISZ TO BEDZIESZ DURNA POWIEDZ MU ZE GO KOCHASZ I JESTES TYLKO DLA NIEGO I ZE JAK NIE POTRAFI TEGO ZROZUMIEC TO SIE MUSICIE ROZSTAC;) ..szczerze ci wspolczuje

Gość john z otwocka
zaproponuj mu parkę, niech Ciebie posuwa jakiś gość a Twój facet niech posuwa w tym czasie jego partnerkę... będziecie mieli remis i nie bedzie nikt miał potencjalnej przewagi w wypominaniu

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
straci do ciebie szacunek. nie rób tego...

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
kupcie sobie lustro do sypialni. bedzie wszystko widział. 2w1

Gość neverland?
john z otwocka - nie , wżyciu, ja bym sie nie zgodziła na to żeby on jakąś.... wrrr. krew by mnie zalała :) no chyba się nie zgodze, jak mowicie ze tak faktycznie bedzie.. ale jedt ktos kto uczestniczyl w cyzms takim i faktycznie sie przekonal na wlasniej skorze czy relacje sie zmienily?

Gość john z otwocka
jeśli są tu tacy to znajdziesz i tych, którym to nie zorbiło różnicy a wręcz urozmaiciło seks i utrwaliło związek a będą też tacy, którym się przez to wszystko rozsypało. Takie rzeczy powinno się robić tylko jak obydwie osoby mają na to ochotę.

Gość neverland?
SAMA JUZ NIE WIEM CZY SIE ZGODZIC :(

Gość xxl-men
A masz kogos na oku, kto by cie wyruchal?

Gość neverland?
raczej nie bardzo

Gość neverland?
przeciez nie zgodze sie na seks zjakims moim kolega.. wolalabym zeby to byl ktos obcy. i w sumie to chcialabym sprobowac czegos takiego tylko boje sie ze zacznie mi to wypominac itepe.... mimo ze zarzeka sie ze nie.

Gość xxl-men
Dlaczego nie z kolega, tylko z obcym? Najlepiej to z takim, z ktorym juz mialas.