Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkd8f8g8fgh

SZCZERZE I OBIEKTYWNIE POWIEDZCIE KTÓRA Z TYCH 3 BLONDYNEK JEST PIEKNIEJSZA?

Polecane posty

Gość czerwone_korale
nasza ma kiepski angielski, jak odpowiada stroi głupie miny...beznadzieja...zresztą jak one wszystkie...te ich odpowiedzi...wszystkie chca być kotami, ptakami...różnice między kobietą a mężczyzną to ze jestesmy ładniejsze...nic polotu...dobrze że nie pytali o trudniejsze rzeczy.. Nigdy nie zapomne jak na naszych wyborach nie wiem czy miss polski czy jakies inne wybory pada pytanie.. rozwiń skrót CBŚ a ta odpowiada Centralne Biuro Antykorupcyjne...żal żal..wogóle nie powinni ich o nic pytać...i swoją drogą ładniejsze chodzą ulicami i nie startują w wyborach...

"napisałas :"ideałem jestem dla swego faceta"żartujesz??twój facet naprawde wmawia ci ,że jesteś ideałem jego i nie ma piekniejszej od ciebie?myslisz ,że nie oglada sie za innymi kobietami ?to ze mu sie podobasz nie znaczy ,że nie obejrzy sie czasem za inną śliczna laską ...zrozum "Po co ktoś takie pierdoły gada? Na pewno ją kocha i widzi w niej najładniejszą dziewczynę. Co nie znaczy, że nie mogą mu się podobać inne, ale lady love będzie na 1 miejscu, bo ma go w garści :DTak jeszcze wyrażę swoje skromne zdanie - dziewczyna jest ładna, naturalna. Podoba mi się. I nie rozumiem ludzi, którzy chcą zgnębić kogoś obcego. Lepiej się czujecie? ŻENUA

Gość twoja maleńka
Z tych 3 zdecydowanie najładniejsz jest Polka, ale w stosunku do innych kandydatek występujących w konkursię Miss Universe 2011 to nasza Polka jest przeciętna, żadna piękność