Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we434555555

Prawda jest taka że teraz ludzie będą

Polecane posty

Gość wesdsdasa
faktycznie dziwne są te jabłka, leżą i nic im nie jest, ktoś wie dlaczego? I nawet nie pachną

Gość wesdsdasa
samisiebieniszczymy, współczuję ogromnie

Gość pujdziesz do piekła
geotermia jest najlepsza nie ma odpadów jak z elektrowni atomowej a jest ciepła woda i prąd

Gość samisiebieniszczymy
do wesdsdasa pogodziłam się juz z losem co ma być będzie ,zastanowię się jeszce nad leczeniem .Jestem przerażona kto następny ? dwie moje sąsiadki -rak około 40,jedna umierająca jużw hospicjum po leczeniu rocznym ,druga się trzyma jeszcze poddała się w końcu chemii i.............to wrak człowieka,obydwie mają dorastające dzieci .Dobrze że moja morfologia się poprawiła znacznie i sił więcej :)a miało być mniej z każdym dniem ,chemii nie mam więc czy to zasługanowego trybu życia ?Jestem skołowana bo nawet lekarz się dziwi wynikom :)

Gość wesdsdasa
Co to za rodzaje raków? wiem że to wszystko jedno ale ciekawa jestem.

Gość pujdziesz do piekła
a co za różnica teraz rak to jak grypa

No nie wiem, czy rak ma taki duży związek z nafaszerowanym chemią jedzeniem...Przykład - moja mama. Zawsze kupowaliśmy jedzenie ze znanego, ekologicznego źródła, od znajomych z własnym gospodarstwem i zachorowała. Nie mówię, że w ogóle tego związku nie ma, ale chyba Czarnobyl odegrał tu większą rolę, bo z jej pokolenia ludzie chorują na potęgę.