Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę wkurwiona ;)

psychicznie chora szwagierka?

Polecane posty

moja szwagierka starsza ode mnie, samotna 35 letnia, pracująca klubie nocnym w hiszpanii, od dnia ślubu nie przestaje mi dokuczać Do ślubu było nawet ok, zdarzało się, że była chamska Ale przymykałam oko Może to był błąd Jednak od dnia ślubu nie mam spokoju Najpierw mnie usiłowała obrażać, to przestałam z nią rozmawiać, nie jest to trudne., bo mieszka za granicą Jednak po jakimś czasie milczenia z mojej strony wykrzyczała mi w mailu (wielkie litery masa wykrzyknikow), ze ukradlam jej brata Ze za jej plecami go poderwalam, jak ona byla za granica I ze on teraz kocha mnie bardziej niz ja I ze to jedyny mezczyzna, ktorego ona kocha nadal i ze to co on robi robi z milosci do niej Odpowiedzialam jej tylko, ze jesli nie rozroznia milosci do brata od milosci do mezczyzny to powinna sie leczyc Jednak ona dalej tak wypisuje, ja juz nie reaguje Powiedzialam mezowi o tym, powiedzial, ze ona jest glupia dziwka (maz nie toleruje jej pracy w tym klubie i nie chce jej odwiedzac mimo ze ona ciagle zaprasza do siebie) i zebym sie nia nie przejmowala Mi sie wydaje, ze ona albo jest dewiantka albo jest chora psychicznie Bo takie zachowanie nie jest normalne .... Jej pisanina ciagle trwa, nie wiem czy reagowac czy olewac?

1. Zagroź jej policją (prześladowanie, masz dowody) 2. Pokaż jej rodzicom te maile 3. Niech Twój mąż z nią pogada, bo chyba nic nie robi w tej sprawie

zagrozić policją mogę, ale to by chyba podziałało jakby akurat była w Polsce pogadać z jej rodzicami? hehehe ojciec ją opieprzy Ale matka ... hehehehe Obawiam się, że ona jest idealna kopią swojej matki ... Jej matka uważa, że jej dzieci robią wszystko super Podam Ci przykład reakcji jej matki - ta siostra właśnie była świadkiem na naszym ślubie, spóźniła się 15 min!!! do Kościoła miała jakieś500 m Nie powiedziała słowa przepraszam Potem mój mąż wyraził pretensje z tego powodu, jego matka wówczas stwierdziła, że Ewa (siostra) tak już ma i żeby jej dał spokój BO NIC takiego się przecież nie stało i żeby się nie wymądrzał .... Tak więc widzicie, że rozmowa z rodzicami to pomyłka Mąż w ogole nie lubi z nią rozmawiać jak mówi ... Ona go drażni Na razie odzywa się tylko raz w tygdoniu wiec nie jest zle Ale jak wczesniej on zareagowal i jej cos nagadal to zaczela mi wypisywac, ze ona mnie kocha i zyczy mi i nam jak najlepiej i ze z calego serca mnie jak siostre kocha itd Po czym po jakims tygodniu znowu wyzwiska ze jej brata ukradlam

Więc zaroź policją, chyba podchodzi to pod stalking. Może uspokoi się na dłużej niż tydzień ;) Ewentualnie zmień maila, zablokuj ją na nk czy gdzie ona tam do Ciebie pisze.

chowam sie w paprociach i udaje kleszcza :classic_cool:

Gość znudzila.sie
zmień adres mailowy

szkoda mi tego maila, mam go od 10 lat :/ wszyscy znajomi dalsi i bliżsi go znają Podaję go wszędzie Hmm a może zaloze inny, jej powiem, ze starego juz nie mam i zeby pisala na nowy :) Nk nie mam, ale neka mnie na gg i smsami Telefon tez mam numer ten sam od 10 lat, tez mi szkoda zmieniac tylko z jej powodu chcialam, zeby mi dala po porstu spokoj Wiecie jakbym to zglosila na policje to tesciowa by mnie zjadla chyba .... boze co sasiedzi powiedza i jak to wyglada zaraz by tak stekala ....