Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

OPINIE leżaczek-huśtawka

Polecane posty

jestem mamą 4 tygodniowej córeczki, chciałabym kupić podany w linku lezaczek-hustawkę, proszę o opinie jesli któraś z mam go uzywała, jak reagowało dziecko, mnie przedewszystkim chodzi o mozliwosc zajecia dzidziusia zabawkami i kołysaniem zebym mogła malucha wziac ze sobą do kuchni gdzy coś robie.

Gość Nie wiem po ile jest w
Wygląda na chiński leżaczek "bez nazwy" jakich pełno na Allegro. Jaka będzie jakość można się domyślić... Jeśli dostaniesz gwarancję to go wypróbuj.

Gość mama czerwcowa 2011
u nas lezaczek sie sprawdzil co prawda nie taki... my mielismy taki z wibracjami, do tego tez jest doczepiane przed dziecko takie cos zeby moglo na to patrzec, ale to dopiero od niedawna go ciekawi ma teraz 2miesiace i ponad tydzien no to tak od 2tyg juz sie chwile zainteresuje tym ale to doslownie 15min za to na lezaczku siedzi ciągle http://allegro.pl/lezaczek-las-tropikalny-sklep-gdansk-prezent-hit-i1785827424.html taki mamy :)

Gość czesc jak czapka
fajna babka,to fotelik no name,wiec jaka starsza wersje mialas?

Gość wredna małpa27
czesc jak czapka-czytaj dokładnie!!!

Gość mamamama27
wg mnie jest kiepski i na krótko ci starczy - mój uwielbiał zwykly używany z coneco bujak a kupiliśmy elektryczny bujany 3 w 1 to ani leżeć ani siedzieć w tym niechciał