Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantalony wszechczasow

co myslicie o takich stylizacjach na jesien?

Polecane posty

Gość delphina
pantalony - super

pantalony zgadzam się... wszystkie bloggerki są na jedno kopyto i nic tam nie ma oryginalnego. generalnie trudno jest znaleźć coś innego. ja ostatnio przypadkiem trafiłam do sklepu ECHO i rzeczy wyglądają super. w końcu nie miałam wrażenia, że jestem w kolejnej kopii h&m. kolory i fasony do mnie przemawiają i co więcej po przymierzeniu kilku sukienek okazało się, że potrafią ukryć niektóre mankamenty mojej figury. to ich kolekcja: http://www.echofashion.pl/fw2011_pl/

Gość magda_em
mysle ze sa fajne - takie z polotem.. ja bym sie skusila na takie :)

faktycznie mile dla oka aczkolwiek dla siebie wybralabym zupelnie inne polaczenie kwestia gustu

Gość kominowa
faajne... wygladaja na cieple :)

no więc potwierdzam, że ciepłe :) kupiłam ostatnio płaszcz u nich (tzn. w ECHO), a juz myślałam, że nie znajde odpowiedniego, bo od zeszłej zimy próbuję coś upolować, ale nie mogłam nic znaleźć. wszystko albo ładne i cienkie, albo grubsze i cieplejsze ale za to brzydkie. a ten płaszczyk jest super. i w końcu mam płaszcz w kolorze karmelowym :) poza tym chyba się skuszę na jedną z nich sukienek z nowości, bo potrzebuję czegoś ekstra na imprezę sylwestrową.

Gość ivo_na
myslicie ze dostane jeszcze cos z tej kolekcji w sklepie czy juz tylko outlet?

W Krakowie dostaniesz na pewno. Ale jak chcesz to mogę się upewnić, pracuję niedaleko ich sklepu więc mogę zajrzeć po pracy :) Jak w innych miejscowościach to nie wiem.

Gość ivo_na
bylabym bardzo wdzieczna :)))))