Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male strasznieeee

ILE PLACICIE ZA WYNAJEM MIESZKANIA PLUS OPLATY I W JAKIM MIESCIE?

Polecane posty

Gość male strasznieeee

bo w krakowie sa debile.. za syfne mieszkanie jednopokojowe chca az 1200 zlotych razem z czynszem i prądem juz ode mnie

Gość MILFHunter
1800 ze wszystkim - 2 pokoje na krowodrzy w krk

Gość zależy kiedy szukasz
Zależy w jakim momencie roku szukasz mieszkania, teraz wiadomo że jest najdrożej, po pierwsze - zbliża się rok akademicki, więc w miastach studenckich największy ruch i ceny wywindowane. Mam dla Ciebie dobrą radę, podpisz teraz umowę np. do końca czerwca, ale już w marcu-kwietniu zacznij szukać nowego mieszkania, wtedy są dużo tańsze.

ja daję 1300 ( w tym jest czynsz do spółdzielni ciepła woda i ogrzewanie) + media jakieś niecałe 200 zł będzie. 54m2 2 pokoje, Szczecin.

Gość aaajjj2223
w tych 1200 jest czynsz i prąd czy nie ????

zapomniałam napisać, że wynajmuję mieszkanie 2 pokojowe, płacą mi 1400 zł miesięcznie ( w tym woda i ogrzewanie, rozliczne przez spółdzielnię), oprócz tego co dwa miesiące prąd i gaz wg zużycia, czyli średnio jakieś 120 zł za prąd i 35 zł za gaz (za dwa miesiące). Obrzeża Warszawy.

w 2008r. kawalerka (jeden duży pokój, kuchnia łączona z korytarzem i wc - 30m2), przy rynku, Rzeszów, cena 1000zł plus opłaty /babka chciała jeszcze żebyśmy jej czynsz opłacali- 250zł, nie zgodziliśmy się/Mieszkaliśmy miesiąc , więcej nie dało rady.

Gość male strasznieeee
no jest czynsz i prąd w tych 1200!a co ?

To za czynsz, prąd i wynajem 1200 zł to bardzo dobra cena, chyba że mieszkanie jest zasyfione, z grzybem, w meliniarskiej okolicy, z kiepskim dojazdem.

Aha, syfne. No to szukaj dalej.

Gość aaajjj2223
a ile metrów i jaka lokalizacja? Poza tym odradzam szukania mieszkania przez net, są najdroższe, najlepiej rano wstać i z gazety. Ja szukałam przez net to sama drożyzna a w gazecie znalazłam tanie

Gość male strasznieeee
MIESZKANIE JEST W KRAKOWIE ALE NA OBRZEZACH NIE BLISKO RYNKU. JEST NORMALNE.NIE NOWE ALE UJDZIE. PONAD 30 METRÓW COS ALE STRASZNA TA CENA MI SIE WYDAJE..

Gość Jojo jojojojojojojooj
a jakie gazety ??

Gość male strasznieeee
napisalam ze syfne ale w sumie nie jest takie zle.. syfne w porowananiu z tym które wczesniej wynajmowalam bo wynajmowalam nowiusienkie w nowym bloku.wypas..za te sama cene :)tak sie udalo i w tej samej dzielnicy

Gość ..Szamanka.
300 zł za pokoj

No ale weź pod uwagę, że to jednak Kraków, a nie Pcim Dolny, więc... Duże miasto, trzeba płacić.

Gość aaajjj2223
nie wiem z jakiej, dziennik, wyborcza,nie pamiętam znalazłam dwa, tylko mi jedno sprzed nosa buchnęli, nalepiej wstać o 7 rano, kupić gazete i dzwonić zeby byc pierwszym, ja znalazłam za 800 zł w tym czynsz 28metrów ,centrum Krakowa. Przez net szukałam 2 miesiące i nic, same takie po 1200

Gość aaajjj2223
jak szukałam przez net to straszna bucówa, normalnie jakieś kastingi urządzali na lokatora a mieli takie gówniane rozpierdolone mieszkania, i masa cipek które się podlizywały do właścicieli. Straszne buce z niektórych krakusów

Gość Male mieszkanko: sypialnia
lazienka i salon z aneksem kuchennym w Krk Podgorze 1500zl miesiecznie wszystkich oplat (wliczajac w to internet). Z tym, ze na osiedlu strzezonym.

Gość aaajjj2223
co to jest łazienka i salon a gdzie sypialna? Zwykła nora za masę kasy, ja płacę 1100 z wszystkimi opłatami, w centrum miasta, jestes zwykłą naciągaczką i centusiem pierdolonym.

Gość aaajjj2223
policz sobie ile ktoś musi pieniędzy jeszcze wyrzucic na dojazd do centrum, Podgórze to syfna dzielnica

Gość Jojo jojojojojojojooj
sypialnia w nicku

aaajjj2223 to bylo do mnie? Jak nie potrafisz czytac to moze najpierw sie do szkoly wybierz. Jak byk napisane sypialnia, lazienka i salon z aneksem kuchnnym. Na nowym strzezonym osiedlu, wszystko wykonczone w wysokim standardzie. Mieszkanie duze, jasne i z sporym balkonem. Za niewiele mniejsze pieniadze moglam mieszkac w jakichs ruderach, wiec wolalam troche doplacic i mieszkac w super warunkach. A mieszkania w centrum mnie nie interesowaly, wole cisze i spokoj a nie pelno aut, ludzi.

Gość czytaj dokładnie
ajjjj - sama jesteś kretynką, czytaj co napisała: sypialnia, łazienka i salon z aneksem. Analfabetko i nie gorączkuj się tak, bo ci żyłka pęknie :o

aaajjj2223 i jakim naciagaczem jestem skoro to ja wynajmuje od kogos to mieszkanie? Jestes na bakier z czytaniem jak widze. Na dojazdy do centrum niewiele trace, a jak mi pasuje moge nawet z buta isc i garb mi od tego nie urosnie.

Gość aaajjj2223
napisała sypialnia ale nie w kontekście, teraz są modne apartamenty składające się z sypialnio-salonu i mini łazienki. Tak zrozumiałam. Jeżeli to jest dwupokojowe to co innego.

Gość aaajjj2223
sypialnio -salon z aneksem, he he

Gość D jak Dawno, Dawno, temu...
Warszawa, Kawalerka 300 zł i opłaty 200 zł Razem 500zl

Gość ja w zabkach
28 m2.1200.plus oplaty.razem 1500

Gość jahahahahaha
moja babcia wynajmowała za 650zł dwa pokoje kuchnia łazienka trza było korzystć! a ludzie i tak jej nie płacili :O