Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male strasznieeee

ILE PLACICIE ZA WYNAJEM MIESZKANIA PLUS OPLATY I W JAKIM MIESCIE?

Polecane posty

Gość gość
My płacimy 1550 zł w Poznaniu za 2 pokoje (ze wszystkim, tylko kablówka po naszej stronie), ale to trochę po znajomości. Cena jest niższa od rynkowej

Gość gość
Małe miasteczko woj. lubelskie. Mieszkanie w zasadzie pół domku dwurodzinnego. 2 pokoje, kuchnia z wyposażeniem, duża łazienka, korytarz i pom. gosp.- czynsz 500zł, opał (zimową porą) od 400-700zł/msc (zależy jak zimno na dworze) dodam, że piec na olej, prąd 150zł, woda 100zł. Czyli sumując: latem- 750zł/msc zima- do 1500zł/msc

Gość gość
My płacimy 1550 zł w Poznaniu za 2 pokoje (ze wszystkim, tylko kablówka po naszej stronie), ale to trochę po znajomości. Cena jest niższa od rynkowej xxxx To nie wiem gdzie wy szukaliście tego mieszkania bo to jest normalna cena, żadna okazja :D

Gość gość
My płacimy 1550 zł w Poznaniu za 2 pokoje (ze wszystkim, tylko kablówka po naszej stronie), ale to trochę po znajomości. Cena jest niższa od rynkowej xxxx To nie wiem gdzie wy szukaliście tego mieszkania bo to jest normalna cena, żadna okazja Nie no, jest jest. Mamy 2 duże pokoje - mieszkanie 70 m2, osobna kuchnia, polanka. Teraz wynajem trochę spadł, ale generalnie zazwyczaj za takie mieszkania wołają od 1500 w górę + czynsz i opłaty :). Drogie to życie cholera

Gość gość
My płacimy w Poznaniu 2000 z wszystkim za 2 pokoje.

Gość gość
Marki mieszkanie 2 pokoje,osiedle strzeżone,winda 14 metrowy balkon,rowerownia,5 min do przystanku,wszystkie meble,1250 w tym jest czynsz ,w czynszu ogrzewanie i woda,opłaty za prąd i gaz ok 60-80 mieś.4 min do biedronki.Mieszkanie po generalnym remoncie,bardzo ciepłe,i super właścicielka.

Gość gość
ja w Poznaniu za 3 pokoje , aneks kuchenny, super łazienka, dobrze umeblowane płacę 2800 ze wszystkim w tym ogrzewanie gazowe, centrum i mam luz totalny właściciela na oczy nie widuję.Coś za coś

Gość gość
Trzeba być debilem, żeby wrzucać komuś 2800 do kieszeni za mieszkanie. Przecież to kredyt można wziąć i spłacać.