Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sznur do snopowiązałek!

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Oto co czytamy nt. śmierci lidera Samoobrony A. Leppera: ================================================ Pętla ze sznura od snopowiązałki Jak ujawnił Michalski, pętla sznura, na którym wisiały zwłoki Andrzeja Leppera, była sporządzona ze sznura od snopowiązałki. Prokurator powiedział, że część tego sznura znaleziono w koszu na śmieci w pokoju Leppera. - Ten rodzaj sznurka nie jest przedmiotem używanym do działalności biurowej - dodał. - Myślę, że ten sznurek nie znalazł się tam przypadkowo i może wskazywać na to, że to właśnie przy jego pomocy zmarły chciał zrealizować wcześniejszy zamiar targnięcia się na życie - oświadczył prokurator. Poinformował on, że podjęto próbę wyjaśnienia, czy w gospodarstwie Leppera można będzie znaleźć "końcówkę tego sznura". Michalski dodał, że za wersją o samobójstwie przemawia też fakt, że pokój Leppera był zamknięty od wewnątrz. - Nas nie interesują przyczyny samobójstwa, tylko to, czy ktoś się do tego przyczynił - dodał. ================================================== Jak widać rodzina w życiu każdego człowieka pełni rolę ZASADNICZĄ. Zła rodzina, brak pomocnej ręki i koniec tragiczny. W dniu dzisiejszym odkryłam, że wiele osób wykończyło się w taki sam sposób. Ja ledwo tego uniknęłam na dzień dzisiejszy. Złą rodziną, która ma same wymagania a zero pomocy oferuje. Jesli jendak Jim Henson jest samobójcą i jego spuścizna tak istotna i tak ważna i potrzebna dziś prawie nie istnieje to co dopiero powiedzieć wiecie nt samobójczej śmierci Andrzeja Leppera, który mógł się powiesić również z powodu samobójczej śmierci swojego doradcy - klałna i tyle. Bo co mówić na zachodzie - troszkę sobie zlekceważył problem i tyle z całosci. Przecież nikt nie będzie mówił, że Jim Henson skończył tak samo, a przecież Polacy napisali, że sie powiesił, a on co - mordercza bakteria go wykończyła tak, że o trzecim jego dziecku nie wiadomo nawet wiecie , w ktorym roku się urodziło. Zobaczcie sobie na strony www o nim - ma napisane dziecko Jima Hensona , że urodzone w roku 1945-1946 no jasna cholera nie wiedzą, w którym roku się dziecko urodziło? Dwóch synów lalkarzy i córka - rządząca. I tyle. A to na pewno musi być prawda wiecie bo jeżdżę kwiatki na groby podlewać i ostatnio wiecie żaba mi z grobu z kwiatków wyskoczyła. Dorodna, zielona żaba. Kermit se pomyślałam. Jak i gdzie wszystko wiem i tyle. No i tak samo go laleczka Chucky wykończyła wiecie. A się ze mnie śmieją. A o lady Dianie też wszystko wiem - i wiecie ona miała 20 lat i niczego nie rozumiała bo rozwód byłby po roku gdyby cokolwiek rozumiała. Po 1 dziecku miała go zostawić, dziecko wziąć i nowe życie z 1 dzieckiem, a tak bez sensu i tyle. Niestety jedyne co mogła była zrobić to dziecka pilnować, wziąć i z 2 następnych dalej i w ogóle do widzenia Wielka Brytanio. I wtedy normalne zycie, normalna osoba. I PRAWDOPODOBNIE tak wszyscy myśleli, że to się zakończy, może nawet i bez dziecka, a tu 2 dzieci. Drugie, żeby się nie rozwieść. Jaki błąd w tym przypadku. Od razu miała być rozwódką po 1 dziecku i tyle :( Lub bez i koniec. I tej Kate wiecie w razie rozwodu jak ją będą przekabacać to powiem wam lekko nie będzie, nic z tych rzeczy bo brak dzieci. Mogłaby odejść z dzieckiem bez grosza a tu dzieci brak i tyle. I co dalej?

Gość kwartnik
tylko że ; drugi syn Diany nie jest synem Karola i królowa o tym wiedziała i pamięta , owszem Diana chciała mieć własne życie i kochać się z kim miała ochotę ale znowu na to nie pozwoliła królowa i ten wypadek samochodowy w tunelu to była wyreżyserowana akcja, jak myślisz, kto za tym stoi ?