Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastita

Kur....wszystko mi się wali...

Polecane posty

Gość Dżastita

nie mam szczęścia w znalezieniu sb chłopaka, nawet nie mam komu się wygadać, może dlatego że jestem bardziej zamknięta w sobie. Spotykam sie razem z siostrą z różnymi kolegami, jeździmy na dyskoteki itp. wiadomo że tam można poznać zawsze kogoś nowego:) tylko że ja mam akurat takiego zajebistego kurwa farta że zawsze jak poznam jakiegos fajnego goscia to okazuje sie ze jest poprostu zwyklym dupkiem ktory ma dziewczyne a szuka innej...nie wiem szuka wrazen chyba w przeciwienstwie do mnie...albo w ten weekend poznalam takiego Kamila...było miło tańczyliśmy praktycznie cały czas, gdy odeszłam gdzieś a po jakimś odstępie czasu powróciłam od razu nie odstępował mnie na krok... wszystko pięknie ładnie wymienilismy sie nawet numerami tela.....a teraz co....kurwa nawet się nie odezwie....już po woli zaczynam się zastanawiać czy aż taka brzydka jestem....a może Kamilowi po prostu kumpel(mój znajomy taki który był z Kamilem razem na balecie, tak się poznaliśmy)powiedział, że pijany był i nie zwrócił uwagi z jak brzydką dziewczyną tańczył;/ sory za wulgaryzmy ale nie mogę normalnie, płakać mi się chce nad moim losem, to mała część moich pojebanych historii...i do tego ta pojebana moja siostra...kocham ją ale czasami to już nie mogę ....starsza jest ode mnie o rok a zachowuje się jakby nie miała 19 a 13 lat....masakra....i do tego te śliniące się mordy na baletach, ulicach itp. kolesi jak ją zobaczą....i do tego za dwa dni szkoła...te pojebane dziewczyny bd opowiadały jakich to one cudownych chłopaków mają....masakra...;/

Gość tryyy tryyy tryyy
eeee tam się nie przejmuj ja też zawsze myślałam, ze jest ze mną coś nie tak całą szkołę tak myślałam a jak poszłam na studia, na uczelnię na której 80% studentów to kobiety, to się okazało, że poznałam świetnego faceta i dziś jestem jego żoną :) a jak go poznałam to miałam 21 lat i mi się wydawało, że ja to już starą panną jestem hahahahahaha a taka głupiutka i młodziutka byłam nie martw się przyjdzie i Twój czas :) nic na siłę mój się napatoczył kiedy wcale się nie spodziewałam i o niego nie zabiegałam :P