Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Kto poznał swoją miłość przez internet ?

Polecane posty

Gość gość
na ten moment,nie jest to bezpieczne miejsce na poznawanie kogokolwiek,oczywiście nie można generalizować ale czasy są paskudne.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przesada. Miejsce takie samo dobre jak kazde inne. Dlaczego uwazasz , ze niebezpieczne ?

Gość gość
w necie wielu ludzi z zaburzeniami psych buduje swoje fałszywe "ja",koloryzuje ,wielu po prostu oszukuje nie mam sama doświadczeń,ale słyszałam od koleżanek wiele dziwnych historii choć,nie,mam doświadczenie :),ale to raczej był przypadek,a nie szukanie ..tylko,to było tyle lat temu,że jeszcze takich psychopatów nie było jak teraz

Gość gość
Ja! ;) Dzieliło nas 300km,od 3 lat jesteśmy razem.:)

Gość gość
nas dzieliło 30 km i się nie udało ale ,to było dla mnie tak ważne,i nadal jest a facet,,jemu chyba nie zależało ,,

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja mysle , ze w necie wiekszosc ludzi buduje obraz taki jaki chcieliby pokazac innym. W zyciu pewnie tez ale w necie jest to latwiejsze. Do tego nie trzeba byc chorym psychicznie.

Gość gość
nie romansuje przez net,ani w życiu realnym z lenistwa ..szkoda mi tez czasu na bzdury ale porąbańców jest od groma,nawet w realu

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wolna droga. Zrobisz co zechcesz

Gość gość
zawsze robiłam,robię,i będę robiła ,,to na co mam ochotę w zasadzie poznałam moją miłość przez neta,poznałam smak tego jak to jest jak się prawdziwie kocha, i juz nie muszę się przekonywać,miłość mam jego nie,ale .... tak czy siak,jestem szczęściarą.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Szczerze mowiac nie bardzo rozumiem co chcialas przekazac

Gość gość
że prawdziwe uczucie,w czystej postaci to rzadkość więc jeśli nawet jest bez happy endu to jestem szczęściarą,że tego doświadczyłam.

Gość gość
miłego wieczoru🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Iftar!! A gdzie sie podziewalas. Zostalo nas na kafe niewiele ze starej ekipy. Ja tez nie lubie tloku. Gosc - czy to znaczy , ze zakochalas sie bez wzajemnosci ?

Gość olen_ka
Swojego chłopaka poznałam na portalu https://ezeo.pl/ dzieli nas 400 km staramy się widywać tak często jak się da, co prawda jesteśmy ze sobą od pół roku, ale mnie powoli zaczyna to męczyć.. Nie chciałabym żeby to się zakończyło, ale obawiam się, że odległość powoli zaczyna niszczyć nasz związek

Gość gość135
Ja poznałam swojego męża na sympatii ponad 3 lata temu. Jesteśmy niecałe 2 lata po ślubie. Dzieliło nas 100km.