Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Kto poznał swoją miłość przez internet ?

Polecane posty

Gość Przystoyniakk
841339

Gość taka sobiie jaaa
Ja poznalam meza przez internet. Sama nie wiem ile to kilometrow. Ja z Warszawy a on mieszkal w Nashville USA, wiec za oceanem. Spotkalismy sie miesiac od zapoznania przez internet, on przyjechal odwiedzic mnie do Polski. Potem kilka miesiecy zajely formalnosci, zebym mogla dojechac do niego do Stanow. Obecnie jestesmy malzenstwem ponad 4 lata i jestem happy.

Gość sdsdsdsdsdsdsd
a dla mnie to dziwne po co taki mlody pisal do starej baby po związku? hm...

Gość Adrian25
a ja poznalem moją na grach na wp dzielilo nas 500km teraz mieszkamy razem :)

Gość spotkałam pokochałam
nawet nie wiedziałam, że az tyle osób poznaje swoje drugie połówki przez internet :) a ja myślałam, że to ja jestem jakiś dziwny przypadek :) miło, że tak wielu osobom wychodzi :)

Gość pomaranczowa truskawka
ja mojego meza tez poznalam przez internet, na ilove.pl on do mnie napisal, jakis czas potem podalam mu moj numer tel i zaraz sie spotkalismy. to bylo lato 2007:):) a teraz jestem od roku mezatka (rocznice mielismy w niedziele:):)) i czekamy na synka ktory niedlugo sie urodzi. Mieszkal ode mnie 30 km. Mowil ze tak sie we mnie zakochal na pierwszym spotkaniu ze musialam byc jego hehe

Gość Przystoyniakk
Zazdroszcze wam :) nawet jezeli jestem Facetem

Gość sasasaddd
ja poznałam swojego chłopaka na czacie wyslalismy zdjecia pozniej rozmawialismy na skype i pisalismy na gg spotkalismy sie miesiac po zapoznaniu w sieci dzielilo nas 100 km teraz studiujemy w tym samym miescie i jestesmy para od roku jest cudownie:))

Gość Przystoyniakk
ALe rowniez dochodzi do tego ze wiek w moze w jakims stopniu nie byc wazny dla niektorych osob

Gość mariolka 2333
hehe ja tez poznalam nie chodzilo o podrywania sie inny cel byl jego napisania do mnie ale efektem byl zwiazek dzielilo nas 800 km i 2 granice poki mu zalezalo bylo jak w bajce a pozniej juz masakra :) niestety takie miloscie na odleglosc czyli nazywane przeze mnie weekendowe czest zyja idealizowaniem siebie nawzajem i nie da sie poznac osoby dobrze bo ciagle ta adrenalina ile nas dzieli kiedy sie zobaczymy :)

Gość mariolka 2333
lo matko czytam te wypowiedzi ja tez mialam sie do niego przeprowadzic ale zwinal sie w koncu bez slowa ... jednak osoba poznana w sieci moze okazac sie kazdym ...:/

No ja poznałam faceta przez neta, ale skłamałabym gdybym powiedziała, że się na tym nie przejechałam.

Gość xzcz
ja tez poznalam taka osobe - w grze, potem jak sie okazalo byl strasznymmm babiarzem ;]

Gość Przystoyniakk
Chyba jestem jedynyum chlopakiem konwersujacym o tym tutaj

Gość spotkałam pokochałam
no tak, chyba jedynym ale miło przeczytać co sądzi na ten temat płeć przeciwna :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ech

Gość olicka
Ja poznałam przez http://sympatie.eu/ ale jesteśmy razem dopiero trzy miesiące. Zaczęło się niewinnie - rozmowy, smsy, ale później spotkanie, a raczej spotkania. Na razie jest super - przekonamy się co będzie dalej ;-)

Gość lwica33121as
Dzieliło nas 200 km z adresu zameldowania, 5 km z adresu zamieszkania, bo on po studia został w moim mieście. Poznałam go 6 lat temu na sympatii, od roku jesteśmy małżeństwem :)

Gość enna
Ja też mojego poznałam przez internet, dzieliło nas 1500 km. Rozmawialiśmy kilka miesięcy, w końcu się spotkaliśmy. Dzisiaj jesteśmy razem ponad 1,5 roku, za miesiąc przeprowadzam się do niego.

Gość Nic nie jest
Ja poznałam na czacie,ponad trzy lata ze sobą od 2,5 mieszkamy razem.

Ja tak poznałam swojego obecnego partnera, zaczelo sie od tego, e korzystalismy z tego samego serwisu matrymonialnego ( SamotneSerca.pl ), pierwszy napisał on, wymienilismy sie chyba z setka maili i telefonow w pozniejszym juz okresie. Gdy spotkalismy sie ten pierwszy raz juz wiedzielismy, ze siebie sukamy, bo to tak jest, ze albo czuc chemie w powietrzu, albo jej nie ma i nic na to nie poradicie chocy nie wiem co, najwiecej co sie da to zostac dobrymi przyjaciolmi i tyle. Nam na szczescie przydarzylo sie ogromne uczucie i jestem po prostu szczescilwa, a on jest moim dopelnieniem. Szczerze nie wiem dlaczego wczesniej nie szukalam, bo teraz zaluje wszystkich tych straconych lat w ktorych wczesniej moglismy sie poznac i zakochac tj teraz, no ale moze nie zakochali sie bysmy w sobie wczensiej i to musial byc ten czas i okolicznosci bysmy mogli do tego dojrzec. Nie wiem jak Wy, ale ja wierze w element przeznaczenia i to, ze jest jakas sila wyzsza, za ktorej sprawa czlowiek zwyczajnie sie zakochuje. Ten kto juz kocha wie o czym mowie, to nie do opisania, nigdy nie bylam tak szczesliwa i spelniona niz teraz.

Gość gość
Ja poznałam swoją miłosc przez internet. Przez portal randkowy http://www.dyskoteka.co/ spotykamy się już od kilku miesięcy i wszystko idzie w dobrą stronę. :) Warto szukać miłości w internecie, najlepiej na sprawdzonych portalach randkowych.

Gość gość
Ja poznałam swoją miłość w sympati . pl w 2008 roku, w 2011 roku wzieliśmy ślub, teraz jesteśmy 4 lata poślubie i mamy rocznego synka. :-) Mieszkaliśmy 35 kilometrów od siebie.

Gość gość
szukalam przez ineternet i same klamczuchy poznawalam,a w realu poznalam swoja milosc na dyskotece :-))) JUZ 2 ROK KOCHAMY SIE I MYSLIMY O SLUBIE

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mysle ze wiele osob poznaje milosc przez internet. Mamy XXI wiek. Net jest wspolczesna forma kontaktu miedzy ludzmi.