Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaa2222

Mój ojciec mnie nie docenia

Polecane posty

Gość aniaaaaaa2222

wiem jestem już w sumie dorosła bo mam ponad 23 lata ,ale mój ojciec ciągle mi mówi jak powinnam się zachowywać ,jaka powinnam być.. Np dlaczego nie jestem taka jak moja koleżanka bo ona nie powtarzała roku na studiach ,a ja tak. albo dlaczego nie moge być jak ta co umie języki biegle itd ja się ucze angielskiego i niemieckiego bo się wzięłam za to wreszcie ,ale mój ojciec mówi,,powinnaś sie była za to wziąć wcześniej" za to to ,że np on prymusem na studiach nie był i stracił w sumie więcej lat niż ja to tego nie zauważa.. i wiele innych rzeczy. ma kupe kasy ,a na pytanie czy mi kupi dom stwierdził ,że ,,to co mam ci jeszcze może luksusowy samochod kupic?" jakby nie mama nie miałabym kasy na nic tzn na ciuchy itd musiałabym sobie chyba sponsora szukać bo moje studia są absorbujące i na prace raczej nie starczy czasu (stomatologia) wiem ,że on nie ma może obowiązku mi np kupić mieszkanie itd ,ale teraz są takie czasy ,że samemu cięzko sobie poradzić ,a jemu pieniędzy to akurat nie brakuje...

Gość aniaaaaaa2222
a sam nic nie robi koło domu itd .. jestem już dorosła ,mieszkam oddzielnie na studiach ,ale..i tak mi przykro czasem