Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca jak się zachowąć

urodziny mojego ex

Polecane posty

mowia ze na milosc dobra jest druga milosc....;) ja osobiscie w to wierze jestem z kims juz troche i jestem szczesliwa czuje ze mu zalezy ze inne go nie interesuja...i przede wszystkim szanuje to co ma jest czuly i kochany nie zalezy mu na sexie a nie tak jak ex pierwsze co sie liczylo to sex a przytulanie mial w dupie szkoda czasu i zycia na takich frajerow ktorzy mysla ze wiecznie beda sexowni i mlodzi do piachu z nimi sa lepsi madrzejsi ktorzy mysla o stworzeniu rodziny a nie pieprzeniu sie i lataniu na inne

boli no cóż, poboli, boli już 8 m-cy, powrotów nie będzie:)

beybe20 ja takie coś straciłam:(. Byłam 2 miesiące z takim facetem k.... wróciłam do niego!! Jak ja za tym facetem teraz tęsknię!!!

Uwierz mi to jeszcze dzieciak bo nie da wytlumaczyc sie jego zachowania ma 30 lat a zachowuje sie jak szczeniak i powinnas go olac jak bedzie chcial sie zwierzac delikatnie mu powiedziec ze nie interesuja cie jego sprawy bo masz za duzo swoich . On ma swoje zycie ty swoje i przede wszystkim Ty chcesz zyc swoim a nie jego...;)

Problem chyba we mnie, bo jak ja układałam sobie życie, to on wracał i rzucałam wszystko dla niego:(

Mi sie wydaje ze ty bardziej sie do niego przyzwyczailas niz go kochasz... zrobilas blad ale na bledach sie czlowiek uczy... Ty juz nie wracaj do niego bo on mysli ze ma cie w malym paluszku i ze zawsze do niego wrocisz niech juz dluzej sie nie ludzi pokaz mu ze ty tez mozesz byc su.ka chodzi mi w sensie twarda

dzięki:) Tak też zrobię:)

Uloz sobie zycie a on niech blaga i placze niech obiecuje ze sie zmieni czego oczywiscie nie zrobi pocieszy sie toba miesiac dwa i cie kopnie znowu... Znajdz kogos albo odezwij sie do tego z ktorym bylas 2 miesiace popros o rozmowe o szanse.... a noz sie uda :)

dzięki kochana:)

Facet też ma charakter chce a boi się mnie:( I ma rację:!:( A takiego faceta ze świecą szukać!!

Gość Killer30
Czizus!!! Co za poje.bane baby! Mnie w życiu 4razy takie kurwy zostawiły dla innego aje ja nie idę tu płakać i smarkac że mi źle! Jesteście pierdolniete! Według statystyk to zdecydowanie większość kobiet porzuca mężczyzn niż oni je ale kto bleczy! Wy! Niby od facetów mocniejsze psychicznie ha ha ha ha ha. Puenta- jeśli facet zrobił Cię w chuj to olej go ciepłym moczem i żyje się dalej a nie kwicz tu jak zarzynane prosię!

Gość Killer30
Wybacz okrutny sposób w jaki Ci sprawę naświetlilem. Możesz za to podziękować Twojej płci. Kiedyś byłem wrażliwym czułym facetem dziękuję że otworzyłyscie mi oczy że w życiu nie ma miejsca na takie uczucia. Nauczyłyscie mnie jak być chujem i skurwysynem a co najlepsze że dobrze się z tym czuje:-D life is brutal