Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca jak się zachowąć

urodziny mojego ex

Polecane posty

Sytuacja taka: Byliśmy razem 4 lata, on mnie zostawił, bo poznał w necie laskę, to było 8 miesięcy temu. Kocham go nadal. Z tą laską nigdy się nie spotkał w realu, napisała mu, że poszła do łóżka ze swoim byłym. On się nią zauroczył. Przeżywa to bardzo, nawet mi o tym powiedział. Dziś są jego urodziny, wpadł do naszej firmy (ma urlop), życzyłam mu wszystkiego najlepszego. Nawet ręki mu nie podałam.Wręcz go olałam, bo wyszłam na zakupy jak był. Mamy po 30 lat z góry powiem, wiem, że to dziecinne ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Od 8 m-cy cierpię. Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość timeaftertimes
Jeśli bezczelnie Cię rzucił z powodu innej kobiety, to ja bym nawet nie chciała na niego spojrzeć. Nie mówiąc już o jakichkolwiek życzeniach.

podnoszę, bo mam teraz burzę muzgów

dziękuję za wypowiedź, też tak pomyślałam

prezentu nie było z mojej strony

Gość bleess
powiem Ci szczerze ze dobrze zrobiłaś myślisz pewnie ze mu przykro ? ale on niech pomyśli jak Tobie jest przykro jak z Tobą zerwał

hmm...skoro facet rzucil cie dla dziewczyny z internetu ktorej nie widzial na oczy to widac jak bardzo cie kochal, ze wystarczylo samo pisanie z kims zeby cie zostawic po 4 latach. Mnie facet tez zostawil dla innej po 2 latach wiem ze to krócej od ciebie ale jednak jest...i wiesz jakie jest moje zachowanie mam go gleboko gdzies jego nie interesowalo ze cierpisz wiec tym bardziej nie powinien cie interesowac on teraz

Gość szzz
mi jest przykro jak tylko to czytam bo moj chyba tez ode mnie odejdzie...

dziękuję za wypowiedź Bajce na dobranoc........... a no duma niestety i mam dylemat, czy powinnam być milsza, bo on rzekomo cierpi, ja cierpię 8 m-cy:( Z góry zakładałam, że tak będzie:P, bo podobno dziś dobrych kobiet jest mało:P

dzięki wszystkim za odpowiedzi:):) Dostałam doła, ze powinnam, go przytulić:P Notabene wiem, że przyjechał dla mnie:P Ale ja go kocham!! I co mam z tym zrobić?? Duma dumą, a uczucie niestety jest!!

On teraz cierpi i co z tego...? Czy on sie toba interesowal jak Ty cierpiałas i nadal cierpisz???? Pomysl w końcu o sobie

Pomyśl za co go kochasz bo nie wiem jak jeszcze mozna kochac kogos kto zostawil dla innej....

wiem, to podpowiada rozum:( a serce nie słucha:P

Uwierz mi ja wiem co to znaczy...ale jesli pokazesz facetowi ze jestes slaba to z tego skorzysta a jak znowu jakas przyjdzie to znowu cie kopnie przeszlam przez to osobiscie i na prawde wyszlam na idiotke dlatego chronie i radze kobietom zeby byly silne i pokazaly na co je stac...

Proszę tez o odpowiedź facetów, co ich by bardziej zabolało. Wiadomo ludzie są różni!!

Gość Anasia843289
Hmmm może on żałuje rozstania? Może przemyślał sprawę i chce wrócić? Na pewno w takiej sytuacji to on musi zrobić pierwszy krok... A czy ewentualnie do niego wracać? Dziewczyny piszą, że nie... A jednak sporo kobiet decyduje się ratować swój związek gdy facet je zdradzi... A to można uznac jak zdradę własnie... Na pewno on musi zrobić pierwszy krok a ty zrobiłaś dobrze, że nie rzuciłaś mu się na szyję... Niech ma świadomość, że gdyby... to łatwo nie będzie. A jak przyjechał specjalnie dla ciebie, to pewnie jeszcze nie raz się pojawi. :-)

nie mowie o ublizaniu czy cos tylko o pokazaniu mimo wszystko ze jestes promienna radosna silna...niech nie widzi ze cierpisz niech zobaczy co stracil ubieraj sie i maluj sexownie badz niedostepna....odpowiadaj krotko ale na temat i to wszystko nie wciagaj sie w dllugie rozmowy niech zrozumie ze mial Ciebie tak blisko a teraz.... jestes tak daleko

beybe20 dziękuję chyba masz rację!! Pozwoliłam mu wracać 3 razy!! Olaboga!! To były 3 razy!! Już wiem, że nie powinnam nawet raz!!

beybe20 no sens w tym co mówisz:P Miał urlop, a wczoraj byłam u fryzjera:p i miałam nową sukienkę:P

Gość hunfara
chce zarwać do fajnej dziuni i szuka tej wymarzonej a ty jesteś taka co zawsze go przyjmie i zechce po jakimś czasie znowu pobiegnie za inną jak pies za cieczką

Gość ekolipa
Jeśli Cię zostawił po tylu latach dla jakiejś laski z netu to niech spada na drzewo ;D Podziwiam Cię ,że i tak dałaś rade mu złożyć życzenia urodzinowe ja nie byłabym w stanie -,- A jak Tobie się żali to powiedz mu ,że upokaża się tym i żeby dał Ci święty spokój bo kurwa nie chcesz go widzieć ;) albo coś lepszego wymyśl

dokladnie dlatego wiem co przechodzisz...przeszlam to samo mysla ze moga nas rzucac ile beda chcieli a potem przychodza z podkulonym ogonem i prosza o szanse ale to nic dobrego juz nie wrozy...taki zwiazek nie przetrwa ja zastosowalam to co napisalam uwierz mi teraz tak mnie blaga minal juz rok od naszego rozstania a on nadal jest sam i nadal mi wypisuje na gg ale ja nie reaguje....zmienilam gg nr tel i nie chce miec z nim nic do czynienia niech spada do innych kocham go ale mam dosyc bycia zabawka czy tez deska ratunku

zwierzył mi się, że wszystkie kobiety to k...:(, czym mnie uraził. I że teraz jedzie w sobotę na dyskotekę, żeby przelecieć co się da... Jest mi niesamowicie przykro, bo zawsze mówił, że w łóżku jestem dla niego ideałem, a miał większe doświadczenie niż ja:(. Wydawało mi się, że nauczenie go bliskości (ja tak lubię, sprawia większą frajdę niż zwykłe pierdolenie!!) Przepraszam za te słowa ale tak było!!

Gość hunfara
nie nooooooooooooo , zadajesz sie z patologią , dresiarzem albo jakimś żulem i oczekujesz poważnej dyskusji

beybe20 znam to z autopsji!!! Ale niech wreszcie ktoś wymyśli lek na tę nieszczęsną chorą miłość!!

sama widzisz mowi na dziewczyny ze sa kurwami a sam zachowuje sie jak meska dziwka daj sobie z nim spokoj skoro woli bzykac laski z baletow a nie walczyc o Ciebie to nie ma sensu na niego nawet patrzec ja osobiscie patrzac na niego bym sie brzydzila

do hunfara tak też się czuję niestety:( Dzięki za wypowiedź, potrzepuję tego chyba!!

dzięki dziewczyny:):)!! Tak też zrobię!!

pracujemy w obsłudze toj tojów,mój chłopak ma na imie Zenek i ma trzy zęby z przodu ostatnio wyruchał koze i powiedział że była lepsza ode mnie :(