Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda257

Rewanż - prezent dla faceta

Polecane posty

Gość Magda257

Od kilku tygodni spotykam się z pewnym facetem (oboje jesteśmy tuż po 30-tce). Oboje pracujemy, mamy swoją kasę. Jednak to on zawsze płaci, gdy razem gdzieś idziemy. On jest po prostu tak wychowany i nie zgadza się nawet na podzielenie rachunku... Ostatnio zaprosiłam go na kawę a on nawet wtedy nie pozwolił mi uregulować rachunku... Wiem, że przy innych wyjściach tez mi nie pozwoli. Chciałabym jednak jakoś mu się zrewanżować, tylko nie wiem jak... Od razu mówię, że nie chodzi mi rewanż z gatunku "zrób mu loda" ;-) Seks akurat nie jest nagrodą za wspólne wyjścia. ;-) Pomyślałam, że kupię mu jakiś prezent. Chciałabym, żeby nie był to jakiś drobiazg za kilka złotych ale jednocześnie żeby nie postawiło go to w niezręcznej sytuacji, że liczę na rewanż lub coś w tym stylu. Żeby było to coś niezobowiązującego. Płyty i książki raczej odpadają... Co kupić?

Gość Henio.
Dezodorant i skarpetki !

Gość szzz
prezentem moze go skłonic do kupienia ci drozszego prezentu - znów bedziesz wtedy dluzna. Moze lepiej zapros go na kolacje, kup dobre wino, dobre składniki i ugotuj to co je sie zwykle na wystawnych kolacjach lub od świeta

Gość Magda257
Pomyślałam o biletach na koncert. Bilety mogę kupić wcześniej i nie zgodzić się na oddawanie za nie kasy. Ewentualnie kawa po koncercie. Dajcie jeszcze jakieś propozycje. Nie chcę, żeby wyszło, że jestem egoistką, bo na nasze spotkania nie wydaję kasy... Bo naprawdę nie jestem egoistką... Ale on mi nie daje szansy i z boku tak to może wyglądać... A mi z tym źle... Nie chcę żeby poczuł się wykorzystywany...

Gość Magda257
Myślałam o kolacji ale przez najbliższy okres trudno będzie mi ją zorganizować... Nie mieszkam sama... Mam właściwie pół piętra domu dla siebie i dużo prywatności ale kuchnię dzielę z reszta rodziny...