Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannibal81

Dziewczyny pomocy!!! Koleżanka zaprosiła mnie na wesele!

Polecane posty

Gość Hannibal81

Ostatnio podczas rozmowy ni stąd ni zowąd wyskoczyła z propozycją, żebym towarzyszył jej na weselu koleżanki. A ponieważ nie wypadało odmówić zgodziłem się. Sęk w tym, że nie potrafię tańczyć. Zbłaźnić się na weselu i dodatkowo narobić jej poruty byłoby totalną porażką. Znamy się od niedawna. Poznałem ją w górach. Znajomi zostawili ją samą, bo wolno schodziła ze szczytu. Kiedy spanikowała bojąc się dalej schodzić wtedy jej pomogłem. Nawiązała się kilkudziesięcio minutowa rozmowa kiedy odprowadzałem ją na miejsce. Potem się umówiliśmy i wtedy złożyła mi propozycję. Zacząłem więc desperacko wydzwaniać po szkołach tańca i pytać o lekcje. Niestety, wszędzie proponują naukę, ale w parach, a w gronie moich znajomych dziewczyn, które byłyby chętne jest deficyt. Macie jakieś pomysły? Wesele jest za niecałe 3 tygodnie

Gość jajajajajajajajaj
Urocze podejście :) Nie zbłaźnisz się gwarantuję :) Fajny facet musi z Ciebie być :) Ja z moim partnerem jestem też od momentu kiedy jeszcze jako kolegę z pracy zaprosiłam go na wesele koleżanki... też nie tańczył ;)

Gość Hannibal81
@jajajajajajajajaj Nie zbłaźnisz? Oj musiałabyś mnie zobaczyć jak ja nie potrafię tańczyć :)

Gość fiti2011
a skąd jestes?

Gość Hannibal81
Czy ja wyglądam na faceta do wynajęcia? Przecież napisałem, że nie umiem tańczyć. Tym bardziej nie rozumiem zainteresowania :)

Gość Hannibal81
Poza tym szukam tu pomysłów, a nie propozycji

Gość fiti2011
ale ja cie wcale nie chcialam brac, mam meza i dziecko, a pytalam skad jestes bo moglabym cie nauczyc tanczyc. Zero podtekstow. Powodzenia zycze.

Gość Hannibal81
@Czas spełnienia Jasne, albo narobiłbym Tobie wstydu. :) Poza tym tę sobotę mam pracującą, więc i tak odpada.

Gość Hannibal81
@fiti2011 Napisz mi skąd Ty jesteś. Odpowiem czy daleko

Gość Hannibal81
Właśnie w tę sobotę pracuję. Ale dziękuję za chęci. Doceniam to :)