Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrekMMZ

kto to może przetłumaczyć???

Polecane posty

Hello dear, I am more than happy in your reply to my mail How was your day?,Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal. My name is Suzy, from Ivory Coast in West Africa,5.4ft tall,dark in complexion,(never married before)23 years of age and presently, i am residing in the refugee camp here in Dakar as a result of the civil war that was fought in my country My late father Dr Federick Nuru was the managing director of Fredcocoa and Associates (Ltd) and he was the personal adviser to the former head of state (Late Dr Robert Guei) before the rebels attacked our house one early morning and killed my mother and my father in cold blood It was only me that is alive now and I managed to make my way to a near by country Senegal where i am leaving now.I would like to know more about you Attached below is my picture Hoping to hear from you soonest yours in love Suzy

nie znam angielskiego..... proszę tylko o przetłumaczenie..... taki mail znalazłem na poczcie u mojej dziewczyny....

Gość dżordżini armani
żałosny jesteś....

Gość Majowa Panienka :)
Kurczę, dostałam kiedyś kilka prawie identycznych maili. To są jacyś naciągacze, najlepiej takie wiadomości po prostu ignorować.

Gość dereka
jakas tam suzy pisze ze ma 23 lata nie byla nigdy zamezna, ze miszka blizko senagalu i zabiłli jej mame i tate. ze wiecej inforamcji pod jej zdjeciem :/ yyy wkeca cie ktos rozsylaja jakies głupoty pewnie nie tylko ty dostałes.

Gość msna
Witaj kochanie, Jestem bardziej niż szczęśliwy w odpowiedzi na mój mail Jak minął dzień?, Kopalnia jest trochę gorąco tutaj w Dakarze w Senegalu. Nazywam się Suzy, z Wybrzeża Kości Słoniowej w Afryce Zachodniej, 5.4ft wysoki, ciemny cerę, (nigdy się nie ożenił przed) 23 lat i obecnie jestem przebywających w obozie dla uchodźców w Dakarze tutaj w wyniku wojny domowej, toczyła się w moim kraju Mój ojciec późno Dr Federick Nuru był dyrektorem zarządzającym Fredcocoa and Associates (Ltd) i był osobistym doradcą byłego szefa państwa (Late Dr Robert Gu) przed rebeliantami zaatakowali nasz dom jeden wcześnie rano i zabił moją matkę i ojca z zimną krwią Dopiero mi się, że żyje teraz i udało mi się zrobić mój sposób w pobliżu kraju Senegalu, gdzie jestem pozostawiając now.I chciałby wiedzieć więcej o Tobie Załączony poniżej jest moje zdjęcie Mając nadzieję usłyszeć od ciebie najwcześniej Ciebie w miłości Suzy