Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI!

Polecane posty

no wiec powtórzę się, witam wszystkich, co u Was? mam przejebane :O i zaraz bede pic rzecz jasna.

ano wiesz Proszku.. pękny dzień, idę zadowolona z chłopakiem, bo zaraz napijemy się piwa i posłuchamy dobrej muzyki. No i tak sobie idziemy, trlalala.. i nagle "Adam" wyjeżdża ni z dupy ni z krzaka na rowerze :O

Prooooszek, nie mów, ze pilas piwo :classic_cool: chyba ze likier jajeczny.. mam warke jedną, bo w biedronce dostawa byla.

wiadome, ze nie wiedzą. ale ten zamiast całkowicie mnie ignorować i udawać najlepiej, ze mnie nie widzi, nie zna i w ogóle to wlepia we mnie te zielone gały.. ahhh jak mnie to denerwuje.

Piłam 1,5 piwa :classic_cool: Podkradłam z lodówki, mój zawsze ma "na wieczór" Żadko pije ale jakieś w lodówce sie znajdzie i wziełam :D. Nogi uginały się podemną i lekko kręciło mi się w głowie, teraz lepiej tylko mi się troche ręce trzęsą :O

wiesz Proszku wolałabym go juz nigdy w swoim zyciu nie spotkać, nigdy więcej nie widzieć.. Chciałabym, aby cała ta sytuacja została wymazana z mojej pamięci. Nie mam do niego pretensji.. wręcz przeciwnie.. duzo mi dał swoją obecnością, jednak spotykając go czuje się CONAJMNIEJ dziwnie.

1, 5 piwa powiadasz.. to juz coraz lepiej, zwłaszcza, ze masz ochotę na więcej.. haha :D

vodka, ale powiedz mi jak się stało że się spotkaliście i "zeszliście" się?. I jak chcesz to zakończyć? mówiłaś kiedyś że często się widzicie.. a ty adwoktatko zapraszamy :)

on mnie nie kocha Proszku. śmiem nawet stwierdzić, ze on chyba w sobie żadnych uczuć nie ma. owszem, doskonale wie jak z kobietą postępować, jak ją traktować, jest niezwykle czuły i troskliwy.. ale na tym koniec. to wszystko obraca się w okół troski cielesnej..

Proszku, my mijaliśmy się bardzo często, zainteresował mnie i nawiązałam z nim kontakt przez internet. Pierwsza sie do niego odezwałam, ale oczywiście bez żadnych nieczystych intencji :O pozniej byla wymiana telefonów, rozmowy kilkugodzinne, coraz odważniejsze no i niestety, ale nasza znajomość weszła na drogę, na której nigdy nie powinna postawic kroku.

jeszcze długa droga przed Tobą jeśli chcesz dość do takiej liczby. Raczej Ci tego nie życze, pozostań przy jednym lepiej :P