Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLEFE

Jak można ściągac darmowe filmy????

Polecane posty

Gość ALLEFE

Jaka strona najlepsza? Jestem kompletnie zielona w tym temacie. Chodzi mi konkretnie o bajki dla dzieci.

Gość 938192380912
wejdz na www.darkwarez.pl. zaloguj się i ściągaj.

Gość jacoooo
Nie wystarczy sie zalogowac. Na forach warezowych podaja linki do serwerow za ktore tak naprawde trzeba placic, bo inaczej zayebac sie idzie przy sciaganiu (limity).

Gość ALLEFE
Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam taką stronę www.efilmy.net/film i wyskakuje mi że jak chcę ściągnąc film to płacę za smsa 2,50 zł, przysyłają kod i ściągam. Czy rzeczywiście tak można ściągnąc legalnie czy to ściema?

Gińcie piraci, nie znacie kultury wobec Narodu! To poprostu bezczelność sobie kraść przez internet! Chcecie ściągajcie przynajmniej z płatnych stron albo kupcie oryginał przynajmniej coś dołączonego do czasopisma. Udzielacie linków do piractwa, łamiecie polskie prawo! Niekonieczna jest kara lecz samo poczucie dla was że jesteście bezczelni i kradniecie! Robicie sobie wstyd!

Gość margi78
na emule ściagasz za darmo

Gość ALLEFE
Dzięki.

Gość ALLEFE
A czy są strony gdzie nie trzeba się logowac czy rejestrowac?

Gość ALLEFE
Czy ktoś zna tę stronę www.efilmy. net Próbowałam ściągnąc, wbiłam kod za 2,5 zł i wychodzi mi że kod niepoprawny. Czy ta strona to jakaś ściema?

torrenty.org wysylasz jednego esa za 11 zl i sciagasz co chcesz jest masa filmow , bajek itp Konto jest na rok czy dwa lata , albo i wiecej

Gość ALLEFE
Dzięki.

Gość Czereban
Torrenty to przeżytek. Teraz królują warezy. Kupujesz na allegro konto do jakiegoś "multipobieracza", logujesz się na forum warezowym, kopiujesz linki gdzie trzeba i ściągasz. Szybko i bezpiecznie, w przeciwieństwie do torrentów.

Gość opał na zimex
polecam darkwarez.pl/forum + kod na allegro na Filesonic. Za 2 zł na miesiąc kuzwa ciągniesz w chuy

Gość opał na zimex
napisze na maila instrukcje do oporzadzenia jdownloadera

Gość 3423423423
Nie wystarczy sie zalogowac. Na forach warezowych podaja linki do serwerow za ktore tak naprawde trzeba placic, bo inaczej zayebac sie idzie przy sciaganiu (limity). co za bzdury.... Sciągam od dawna, nic nie płacę, przeciętnie dwie godziny to trwa, mi tam starcza.

Gość 3423423423
a co do piractwa- to po prostu nie kazdy ma kasę, i jakoś nigdy do tej pory nie ścigano ludzi za korzystanie bezpłatne z pewnych dóbr- np. bibliotek. Wręcz przeciwnie, w starożytnych Rzymie cesarz organizował darmowe igrzyska dla ludu... :p Dopiero jak producencji audio=video zaczęli czerpac milardowe krocie tak ich żądza większego zysku zaslepiła, że za obejrzenie pirackiego filmu strasza prokuratorem...

Gość sama pochodzisz
jak by nie robili filmów to nie było by piractwa wiecie ile oni wydaja by zrobic film lepiej zeby dla głodujacych dali