Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wśród innych

nauczyciele otrzymali kolejną podwyżkę wypłaty z budżetówki

Polecane posty

Gość wśród innych

tuż przed rozpoczęciem pracy po długich wakacjach ale nawet się nie pochwalili, że teraz wychodzi ponad 100 zł. netto za godzinę leżenia bykiem i święta wolne a inni muszą się zdrowo narobić aby zarobić , to teraz do roboty się weźcie aby zarobić na siebie

Gość Zgadzam sie w 100%
I popieram.a tak narzekaja ze za malo maja!

Gość ptasiek nastroszony
zabijaj nauczycieli! z zawisci i zazdrości z tego co mi wiadomo to to nie jest de facto podwyżka tylko rekompensata za dodatkowe godziny , bo wraz z każdym semestrem przybywa obowiązków, ale zadłużone , brudne polactwo- robactwo mysleć nie chce samodzielnie jeno cytuje co mu ktoś nawinie by zmanipulowac go. dlaczego w tv nie ogłaszają ile to podwyżki dostali pierdzistołi samorządowe by być wiernymi biernymi i miernymi . a dlaczego kłamie się nt nauczycieli? kiedyś kłamano nt pielegniarek ciekawe nas kogo teraz przyjdzie kolej? na kolejarzy?

Gość skad ta bzdura?
Jezeli nauczyciel zarabia 100zl za godzine, tydzien roboczy ma 40 godzin, to czy naprawde komukolwiek sie wydaje, ze nauczyciel zarabia 4000 tygodniowo???? stawka godziniowa nauczycieli jest zalezna od wielu czynnikow i na pewno nie jest stala i na pewno nie jest to 100zl.........

Gość a ile tej podwyżki dostali
20zł? :D

Gość mental cut
problemu by nie było jakby szkolnictwo było prywatne. ale lewacy pokonują problemy których nie ma w normalnych państwach

Gość n-stazysta
tak jest podwyzka na reke 1575 dla stazysty za 19 godzin(w tym ostatnia jest za darmo)... ja mam chyba 3/4 etatu i jakos 1200 wyjdzie. nie wiem nie pracowalam w szkole...

Gość hahaxxha2345
o cholera, ja dostalam 190zl - dyrektor szkoly podstawowej;d no to moge szaleć hahahaha