Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale...

Polecane posty

... to wszystko nie tak miało być. Jak przychodziłem na świat, miałem plany, marzenia, i co? I dupa... przegrywam życie... a nikt mnie nie uprzedzał że tak będzie jak na świat przychodziłem.

niedziel i tak Cię lofffciam :O ja się dusiłam jak mnie matka rodziła, więc tez coś musiało w tym być :classic_cool:

Nikt cie nie uprzedzal, bo normalnie ludzie to sobie jakos tam radza, i twoi rodzice pewnie tez w ciebie wierzyli. Ale spaprales, na wlasne zyczenie i tylko do siebie mozesz miec pretensje.

no bo niedziel, kto niby mial Cie uprzedzic ? i co wtedy ? zwiałbys spowrotem do brzucha, czy spierdolił oknem szpitalnym ?

No ale właśnie, jakby mnie ktoś powiedział... powiedział, że będę życie przegrywał... jakby mnie wtedy powiedzieli, a nie tak bez uprzedzenia... no to miałbym jakieś możliwości manewru. Może, zabarykadowałbym się w macicy jak Hitler w swoim bunkrze, może no... może, bym coś innego wymyślił. No nie wiem co bym zrobił, ale miałbym możliwości manewru, a oni mnie skazali na przegrywanie życia nic mnie o tym nie uprzedzając.

ej niedzielku.. cholera, taki z Ciebie inteligentny chłopak, a tak marnujesz swój potencjał..

Ej, vodka... no a może nie mam żadnego potencjału? Może po prostu moim przeznaczeniem jest przegrać życie? Tak mi się wydaje ze tak jest, urodziłem się bez celu i żyję bez celu.

no, w zasadzie niedziel, ja tez żyję teraz bez celu. kurwa.. po prostu taka przyszłościowa pustka i nic więcej. ale sluchaj.. moze jeszcze nie wiesz jaki jest Twoj cel ? moze odkryjesz go jutro, za miesiac, lub dwa lata ? wiem, zadasz pewnie teraz pytanie z serii "a co jesli nie odkryję go wcale?" nie wiem niedziel, czas pokaże. dog eat dog :classic_cool:

dobranoc niedziel, żegnam się z Toba tym ostatnim łykiem piwa. nie lubie slowa "zegnam", bo mam wowczas wrazenie, ze rozstaje się z kimś na zawsze. dobranoc..