Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tsheslava

Jakie naczynie?

Polecane posty

Gość Tsheslava

Zaniosłam do badania kał - w słoiku po pulpetach znanej polskiej firmy produkcjnej z branży przetwórstwa spożywczego. Pani w laboratorium zwróciła mi uwagę, że na tego typu próbki należy wczesniej pobrać lub zakupić w aptece specjalne sterylne naczynia. Tymczasem ja ten słoik dokładnie umyłam i wyparzyłam wrząca wodą. Przy okazji pani nie omieszkała skrytykować składu pulpetów, więc nasłuchałam się jakie to niezdrowe, a w ogóle to po co jej cały słoik gówna. Uważam, że jej zachowanie bylo niestosowne, a pulpety pochodziły naprawdę od renomowanego producenta. Czy powinnam złożyć zażalenie do kierownictwa laboratorium? Czy następnym razem wystarczy słoik po majonezie kieleckim?

Gość pani miała rację
Po co nisołaś cały słoik gówna, jakbys kupiła specjalne naczynie to wiedziałabyś, że wystarczy niewielka próbka. Poza tym nie ma znaczenia czy pulpety były renomowanej firmy czy nie, dałaś ciała bo nie ściągnęłaś etykiety, więc pani miała słuszne podstawy do obaw czy słoik jest sterylny.

Gość SKORO MASZ WADY
hahaha zajebista prowokacja chciałabym zobaczyć ten słoik po pulpetach.....całe 500 gram g.......