Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiopeia

problem...prosze podpowiedzcie...

Polecane posty

Gość kassiopeia

niedlugo odbedzie sie wesele mojej kolezanki.ja i moj chlopak jestesmy na nie zaproszeni. problem w tym ze tego samego dnia wypada tez zjazd samochodow na ktory moj facet chce sie wybrac. dobrze sie dogadujemy i wiemy co to sa kompromisy,jednak ta sytuacja jest ciiezka do rozwiazania bo mojemu facetowi zalezy by byc na tym zjezdzie a mi zalezy na pojsciu na wesele.i tu zaczynaja sie schody...

Gość a o której jest ten zjazd?
Niech chłopak idzie na zjazd - ty się międzyczasie szykuj, a wieczorem idźcie na wesele!

Gość kassiopeia
zjazd trwa od czwartku do niedzieli, z czego najwazniejsza czesc jest w sobote... w sumie to moglby to zorganizowac tak by wrocic wczesniej i nawet spoznic sie troche na impreze, jednak on chyba wolalby szalenstwa pojazdami i meska impreze...

Gość kassiopeia
normalnie mialam mniejszy problem ze znalezieniem dobrego fryzjera bo znalazlam go 4 dni przed impreza, wiekszy problem mam z osoba towarzyszaca... proponowalam pojscie ze mna na wesele 2 kuzynom,oni jednak maja inne plany na weekend...

Gość kassiopeia
myslalam by zaprosic jednego kolege, jednak doszlam do wniosku ze chyba nie byloby to do konca wporzadku wobec jego i jego rodziny...

Gość jak długo jesteście razem
???? Ja uważam., ze jeśli teraz dziewczyna nie jest wazniejsza niż jakiś zajzd samochodów to potem będzie jeszcze lepiej.

Gość kassiopeia
jestesmy ze soba przeszlo rok czasu i myslimy o wspolnej przyszlosci. z jednej strony staram sie go zrozumiec bo samochody to jego pasja,i i nie uwazam sie za egoistke ktorej trzeba uslugiwac zawsze i wszedzie, ale chcialabym bardzo zeby towarzyszyl mi na weselu kolezanki ktore jestt raz w zyciu, a zjazd praktycznie co roku...

Gość hunfara
ale dylemat :O zrobi to co jej na kafe poradzą

Gość kassiopeia
a jesli nie podpowiedz to chociaz obiektywne ocenienie sytuacji...

Gość kolorekzielony
widać jak facetowi zalezy...gdyby naprawde chcial to moglby zaplanowac to tak by zdazyc i na zjazd i na wesele...

Gość a moim skromnym zdaniem....
idź z kolegą,baw się dobrze i nie miej żadnych wyrzutów sumienia!!

Gość amarynka
dokładnie...w zasadzie to sam do tego doprowadził.

Gość kassiopeia
ehh...

Gość kassiopeia
up up

Gość kassiopeia
uwazacie ze moj facet postepuje ze mna slusznie?? rozumiem ze to jest jego pasja, ale czy waszym zdaniem jest to wporzadku?

To nie jest w porządku, zwłaszcza, że może pójść w czwartek, piątek, połowę soboty i niedzielę. Widać co jest dla niego ważniejsze... Na pewno nie Ty...

Powinien z Tobą iść, ale z drugiej strony wesela go nie kręcą, w przeciwieństwie do samochodów....Kiepska sytuacja. Niech jedzie na ten zjazd, a Ty mu powiedz, że z kimś innym idziesz na wesele....

Gość kassiopeia
bo prawdopodobnie tak bedzie ze pojde z kolega jesli bedzie mu pasowalo.