Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

gdzie przytyłyście najbardziej w ciąży oprócz brzucha?

Polecane posty

Gość crazy-angel

jak wiadomo brzuszek rośnie i to mnie cieszy ;) ale zauważyłam że i troszkę mi w uda poszło i tyłek;/ jestem aktualnie w 28 tygodniu. Czy da się to potem zrzucić i wrócić do dawnej figury?

Gość crazy-angel
a teraz już wróciłaś do dawnych wymiarów? strasznie się boję że zostanę taka jak teraz..;/

Gość a to zalezy od ciala
to zalezy od sklonnosci genetycznych do tycia. ja przytylam wszedzie. az 25 kg. po ok.1,5 roku wrocilam do wagi, bez cwiczen, tylko karmilam piersia. 1,5 roku wiszenia synka na cycusiu...:)

Gość crazy-angel
ja jak byłam mała to byłam puszysta ale potem trochę wyrosłam a trochę sama zrzuciłam za pomocą diety i cwiczeń. No i aż do ciąży byłam osobą szczupłą. Owszem nie objadałam się ale też nie byłam na żadnej diecie i tak się trzymałam. No więc mam nadzieje że też po porodzie mi te kg polecą same...

no włąsnie nigdzie wszytko w brzuch poszło jedynie spuchłam na ok 2 tyg przed rozwiązaniem

Gość crazy-angel
zazdroszczę że tylko brzuszek ;)

Poniżej pasa - tyłek, nogi... Przytyłam 20kg, bez niczego nawet nie wiem kiedy to zrzuciłam i szybciutko wróciłam do figury sprzed ciąży

Gość tdhjdvbfdkvj ckof
Tak najbardziej jak wiadomo rosnie brzuszek,ja najpierw schudlam 10kg pozniej przybralam 14kg,czyli tak jakbym 4 kg przytyla w ciazy,po porodzie,jak juz wychodzilam ze szpitala wazyli mnie to bylo 8 kg mniej,teraz 2 i pół roku po porodzie jest 16 kg mniej, z czego jestem bardzo zadowolona:),takze ciąża chyba mi posłuzyła bo waże mniej niz przed nią.

Gość nie optymistka
ja miesiac po poradzie waze o 5 kg mniej niz przed ciaza wszedzie mam mniej

Gość a mi zostalo
Przed ciaza wazyla 68. w ciazy malo tylam do 7 miesiac przytylam raptem 5kg dopiero w oststnich dwuch miesiacach. W sumie przytylam 13kg ale wcale mi az tak nie psadlo. teraz waze 73 a niunio ma 6 miesiecy. Nie ma co sie ludzic pewnie dobijesz do 20 kg. Jednak nie ma sie co tym przejmowac. Mi sama waga nie przeszkadza bo to jedyni enumerek na skali najgorszy jest ten brzuch. Wrrr... czasem patrze na siebie w lustrze i trafia mnie szlak ale potem moje malenstwo potrzy mi w oczy i sie usmiech ai mysle sobie ze jest wart tego brzuszyska :D

Gość crazy-angel
no ja jak na razie mam w udach jakieś 2cm więcej a jestem w 7 miesiącu. Kiedy wczoraj się zmierzyłam i to odkryłam odstawiłam całkowicie słodycze. No i obiecałam sobie że jeśli sama nie zrzucę po porodzie to mój rowerek stacjonarny pójdzie w ruch ;) mam nadzieje że się uda i będę wyglądac choc mniej więcej tak jak przed ciążą...

Mało przytyłam w czasie ciąży (w ciążówkach robiłam zaszewki,bo z tyłka mi leciały).Nogi mi raczej puchły. Ze szpitala wyszłam już w normalnych jeansach sprzed ciąży - inne były jak worek.Długi czas nie mogłam się pozbyć fałdki z brzucha, ale ona też zniknęła dzięki ćw.