Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i pytajaca

Prosze o porade

Polecane posty

Gość zagubiona i pytajaca
Nie ma telefon do moich rodzicow,wspolnych znajomych wie gdzie mnie szukac,czy ja zawsze musze odbierac komorke?Mogl zadzwonic pozniej,a on wykonal jeden telefon kolo 17.i zrobil mi awanture okolo 8.30 rano nastepnego dnia,to jest szalanie z niepokoju? Wiecej jak do mnie do nikogo nie zadzwonil.

nie nie ma prawa tak robic i tak sie zachowywac, to ty bredzisz niunia, jak najbardziej ma prawo tak zrobic, kiedy tylko zechce, a kobieta ma wtedy prawo zostawic kolesia, jesli takie zachowanie jej nie odpowiada, to nie szkola, to nie praca, to nie wojsko, nikt nie wiaze sie z drugim czlowiekiem pod przymusem nie podoba sie to droga wolna

wypraszaj sobie co chcesz niunia, nie interesuje mnie to, skup sie na tresci ja nie potrafie przyswoic? o jakiej argumentacji piszesz, takiej: "seksistowskie frazesiki" :-) czy ktos w zwiazku do czegos zmusza? odpowiedz moze jeszcze facet ma obowiazek kupowac kwiaty a kobieta ma obowiazek robic loda? :-)

kodeks honorowy to cos takiego, o czym czesto tutaj pisza i zawodza faceci - kobieta mnie rzucila bo nie mam pracy!! jakim prawem??? buuuhuuu normalnym prawem

Gość Otulona... spokojnie oddychaj.
:)

Gość a Zs w razie czego zrobi
otulince sztuczne oddychanko :) postawi ja szybko na nogi :)

Gość aaaaaaabbbbcccc
" twój mąż to kretyn" a raczej ona jest kretynka ze z nim nadal jest

Gość wiemy ze Myruś
:D:D:D:D:D

Gość chce byc chodnikiem
tak otulinko :classic_cool:ten co to obie na Niego mamy baczne baczenie :P tylko Ty na moje nieszczescie wygrywasz :P ale ZS szczerze mowiac stawia na nogi telepatycznie :classic_cool: korzystaj

Gość chce byc chodnikiem
jak zwykle nie wiem o czym pisze :classic_cool: no tak, teraz sobie przypominam, ze ... a jak On sie miewa ? dba o siebie nalezycie ? nie bardzo moge Go sama wypytac bo , rozumiesz :P

Gość chce byc chodnikiem
oj otulinko, widze, ze pan empatyczny chce sobie z Toba popisac, nie bede sie wiec wcinac. bo nieopatrznie odezwe sie do Niego i gotow zapasci dostac :) a ja reanimowac Go nie zamierzam :)

Gość chce byc chodnikiem
oj to nie tak, otulinko. ja chce, tylko On nie chce. raz ja zurawa On czapla a pozniej zmiana :P podyskutuj z ZS, ja chetnie poczytam, nie piszac nic :P

Gość chce byc chodnikiem
swiete slowa otulinko :D pa 🌻

Gość chce byc chodnikiem
czy pan mnie zaczepia, panie empatyczny ? nie pisze na pana temacie (chociaz innym sie wydaje, ze wciaz tam jestem :P ),i wydaje mi sie, ze gdzie indziej tez nie powinnismy :) dla higieny :) obcowanie ze mna moze zle wplynac na pana image :) nie wspomne ubytku intelektualnego :)